• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone ''iPhone' un 3GS'' Modelinin Fiyatlarını Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone ''iPhone' un 3GS'' Modelinin Fiyatlarını Açıkladı

Turkcell’den sonra, Vodafone’de iPhone 3G S’nin fiyatını biraz geç olsa da açıkladı. Konu ile ilgili detaylı bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Dünyanın 3G GSM lideri Vodafone, iPhone’nin en hızlı modeli 3G S’nin fiyatlarını henüz daha bugün açıkladı. 18 ve 24 ay taahhütlü olarak ayda 99, 125, 150 ve 175 TL dört farklı ödeme seçeneklerinden birinden yararlanabilirsiniz. iPhone 3G S’yi taahhütlü olarak satın alacak aboneler üstelik yüzlerce mesaj ve konuşma süresi, 1 Gigabayt internet paketi gibi ücretsiz yararlanabilecekleri hediyelerden de faydalanabiliyorlar.

Ekli dosyalar

__black__

__black__

Üye
bu telefonlar için analarının nikahinıda istiyor bunlar bu kadar verilmez bi tlfona :@:nono::nono:

goblet

goblet

Üye
3G nin en önemli özelliklerinden birisi olan görüntülü görüşmeyi bile desteklemeyen (ön tarafa 1 tane kamera bile koyamamışlar) donanımsal ve yazılımsal olarak piyasadaki teknoloji harikası telefonların çok gerisinde olan bu cihazı hala ballandıra ballandıra reklamını yapıp insanlara iteliyorlar. Bu cihaza verilen ve karşılığında hiçbirzaman alınamayacak olan hizmete yazık günah.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bunları arayıp bir güzel sövmek gerekiyor.yuh be Bir arkadaş paylaştı apple sayfasında 199 euro(yaklaşık 405 tl) satılan bir ürünü 4 bin liraya kakalıyorlar kampanya altında.Millet sanki parayı yoldan topluyor

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
3G nin en önemli özelliklerinden birisi olan görüntülü görüşmeyi bile desteklemeyen (ön tarafa 1 tane kamera bile koyamamışlar) donanımsal ve yazılımsal olarak piyasadaki teknoloji harikası telefonların çok gerisinde olan bu cihazı hala ballandıra ballandıra reklamını yapıp insanlara iteliyorlar. Bu cihaza verilen ve karşılığında hiçbirzaman alınamayacak olan hizmete yazık günah.
Gerçekten güzel yorum ben bu kadar parayı niye verdiklerini anlayamıyorum zevk meselesi..

arslansem

arslansem

Üye
Kampanyaları çıkarsınlar.Ne kadar oluyor acaba? :ehe

..escape..

..escape..

Üye
Ya tamam bu telefon alınır ama bizim ülkemizde değil bu fiyata bizim ülkemizde süper telefonlar var.Dışarıda 199$ burada 700-800 € yuh aradaki farka bkın bu fiyata bu telefonu kesinlikle almam onun yerine Nokianın süper telleri var 3Gli vesaire

mtlife

Üye
Ya tamam bu telefon alınır ama bizim ülkemizde değil bu fiyata bizim ülkemizde süper telefonlar var.Dışarıda 199$ burada 700-800 € yuh aradaki farka bkın bu fiyata bu telefonu kesinlikle almam onun yerine Nokianın süper telleri var 3Gli vesaire
199 avro sözleşmeli fiyatı arkadşım ..avrupada sözleşmesiz vermiyolar zaten ama türkiyede sözleşmesiz 720 avro çivar bence bu telefona verilir hem bence bir ayrıcalık :oke:

..escape..

..escape..

Üye
199 avro sözleşmeli fiyatı arkadşım ..avrupada sözleşmesiz vermiyolar zaten ama türkiyede sözleşmesiz 720 avro çivar bence bu telefona verilir hem bence bir ayrıcalık :oke:

orda sözleşmesiz alabilme şansım olsaydıda bu kadar olmazdı ki!Ben ayrıca bu telin o kadar ayrıcalık olduğunu dşünmüyorum daha şık teknik olarak daya iyi telefonlar var burada apple markasına para veriyoruz...Ama benim asıl derdim telefonun ayrıcalık vesaire olması değil fiyatı bizi nasıl kazıkladıları..

mtlife

Üye
orda sözleşmesiz alabilme şansım olsaydıda bu kadar olmazdı ki!Ben ayrıca bu telin o kadar ayrıcalık olduğunu dşünmüyorum daha şık teknik olarak daya iyi telefonlar var burada apple markasına para veriyoruz...Ama benim asıl derdim telefonun ayrıcalık vesaire olması değil fiyatı bizi nasıl kazıkladıları..
ben kazıkladığımı hiç düşünmüyorum bundan 3 sene önce nokia n95 aldım tam tamı 1650 ve o paraya yanıyorum iphone 3gs kullandıktan sonra bence hiç bir tlf iphone ile baş edemez :coold:

goblet

goblet

Üye

Ayrıcalık değil başka birşey. Benzetmek gerekirse yapılan şey şahin özelliklerindeki bir arabayı bmw 3 serisi fiyatlarında alıp bunu ayrıcalık sanarak etrafta dolaşıp övünmek :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sözlemeli de olsa 405 liralik ücret nere 4.000 bin liralık ücret nere.Sonuçta parası olan bastırıp alır ona birşey yok ama araba fiyatınada vermeye hakkı yok.Ne yani bunun lehiminde altın mı kullanılmış ?

..escape..

..escape..

Üye
benim burda aslında söylemek istediğim şey sadece ıphone için değil mesela başka bir elektronik eşya farklı ülkelerde çok ucuz bizim ülkemizde ayrıcalık olarak gösteriliyor.Mesela farklı ülkelerde eminim ıphone bir ayrıcalık değil bugün bizde herkeste E250 ve N70 var vesaire bunu ayrıcalık sayamayız aynı şekilde ıphone dışarıda öyle..

kngbld

kngbld

Üye
Arkadaslar kahretsin ki Turkiyede telefonlar cok pahali ve gec geliyor. Suan Amerikadayim 3 ay once 19 haziranda iPhone 3gs amerikada cikti ve 600$ a aldim. Evet 3 ay once. Turkiyedeki satis fiyatini gordum ve cildirdim. 1.5 milyar + kdv sanirim. Sozlesme ile alsan belki 2 milyar. Amerikadaki fiyatin 2.5 Kati. Gercekten sacmalik. Sadece iPhone degil Hersey. Bilmiyorum kac kisi biliyor 25 agustos yani 6 gun once amerikada yeni Sony playstation 3 slim cikti. 120gb ps3 slim sadece 300$. Turkiyeye ne zaman gelir bilmem AMA cikacagi fiyat 1 milyardan asagi olmiyacagi kesin. Suan bile normal ps3 69gb lar 800tl ye satilirken benim 300$ a yeni ps 3 slim almam cok komik geliyor. Sizlerin yorumu nedir?

nemir

Üye
Arkadaslar kahretsin ki Turkiyede telefonlar cok pahali ve gec geliyor. Suan Amerikadayim 3 ay once 19 haziranda iPhone 3gs amerikada cikti ve 600$ a aldim. Evet 3 ay once. Turkiyedeki satis fiyatini gordum ve cildirdim. 1.5 milyar + kdv sanirim. Sozlesme ile alsan belki 2 milyar. Amerikadaki fiyatin 2.5 Kati. Gercekten sacmalik. Sadece iPhone degil Hersey. Bilmiyorum kac kisi biliyor 25 agustos yani 6 gun once amerikada yeni Sony playstation 3 slim cikti. 120gb ps3 slim sadece 300$. Turkiyeye ne zaman gelir bilmem AMA cikacagi fiyat 1 milyardan asagi olmiyacagi kesin. Suan bile normal ps3 69gb lar 800tl ye satilirken benim 300$ a yeni ps 3 slim almam cok komik geliyor. Sizlerin yorumu nedir?

Söylediğin şeyler çok doğru ve hazin arkadaşım. Sana katılıyorum. Ama Türkiyeye o ürün gelene kadar kaçtane vergi bindiriyorlar üzerine.. Türkiyede yaşamanın bedeli bu bence vergi vergi vergi. Artık öyle bir olduki Soluduğumuz havanın bile vergisini ödicez nerdeyse. Çok afedersiniz dışarıda ücretli ummumi WC ye gittiğimzde bile vergisini ödüyoruz.. Geçenlerde cep telefon faturam geldi 76 Tl civarı. faturanın arkasına da açıklamaya baktım Bu faturanın 49 tl si devlete çeşitli vergiler olarak iletilmektedir diyor.. Geri kalanı benim görüşme bedellimiş bu ne yaaa... Yuhhh artık.. Demek istediğim bu fiyatları bindiren şirketler değil vergi ... Amerikada 600$ o ürün tüketicinin eline gelene kadar vergi üstüne vergi yiyiyor ve 600$ değerindeki ürün tüketiciye normal değerinin 2 hatta 3 katı olarak geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt