Vodafone iphone Talep Formu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burcuuum

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone iphone Talep Formu !
geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtımdan sonra öğrendik ki vodafone iphone'u destekleyen tek operatör oluyor. iphone edinmek isteyenler vodafone a koşucak. şu an internet sitesinden ön talep formu doldurulup beklemek yeterli. inanılmaz uygun fiyata gelioyr olması, 3g'nin ilk iphoneden çok daha fazla özelliğe sahip olması, gps'ini içinde barındırması çok güzel. ben talep formumu doldurdum beklemedeyim. elime alacağım günü dört gözle bekliyorum:)ön talep formu doldurmak isteyenler burdan buyursun:
:yuru:heyo::oke:

technonur

technonur

Üye
saolasın arkadaşım bende doldurayım bakalım ne kadar olur

ayhanzeybek

Üye
üstat allah razı olsun bizide aydınlattın bende doldurdum şimdi formu ama bu cihaz bana çıkarsa hattım kontürlü, bana kalkıpta faturalı hatmı al diyecekler veya paramı istiyecekler hiç açıklama yazılmamış nasıl olacak sen biliyosan bi aç konuyu da azcık bilgim olsun sagol kardeş

technonur

technonur

Üye
üstat allah razı olsun bizide aydınlattın bende doldurdum şimdi formu ama bu cihaz bana çıkarsa hattım kontürlü, bana kalkıpta faturalı hatmı al diyecekler veya paramı istiyecekler hiç açıklama yazılmamış nasıl olacak sen biliyosan bi aç konuyu da azcık bilgim olsun sagol kardeş
tabikide hatlı olacak :) diyecekki atıyorum 70lira aylık sabit ücret + konuşma paran belli bi süre bunu ödeyeceksin

canturgay

canturgay

Üye
bende doldurdum ama öntalep formu olduğunu bilmeden..:ehe
vodafone un sürprizleri için diyor ...

ukalaboy

ukalaboy

Üye
ben aradım servisi öncelik tanınacağını söylediler formu dolduranlara

esra2082

Üye
altında "stoklarla sınırlıdır. stokları aşan talepler karşılanmaz" yazısı var. dikkat çekiyim istedim. almak isteyenler mutlaka doldurmalı sanırım:):oke:

skarlet

Üye
11 temmuzda piyasaya çıkıcakmış dedi bi arkadaş.. bilgisi olan var mı?

canturgay

canturgay

Üye
az önce vodafone dan mesaj geldi
aynen
'iphone ön kayıt formunuzun bize ulaştığını bildirir ilginize teşekkür ederiz.vodafone sürprizleriyle buluşmak üzere...'
daha henüz net bi şey belirtmemişler...:(

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
Arkadaşlar fiyatı ne kadar acaba bilen var mı tam olarak? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt