Vodafone İnternet Yavaşlama Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone İnternet Yavaşlama Problemi
28 Aralık'ta almış olduğum internet paketim, son 3-4 gündür aşırı yavaş.Sadece ebuddy üzerinden msne girebiliyorum o kadar.Bir siteye gireceğim zaman, o kadar yavaş ki site açılmıyor.Ya da 5 dakika bekleyince belki açılıyor.

Sorunun Vodafone'un internet paketini 31 Ocak tarihine kadar bedava yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum.Beleşçiler yüzünden para veren kullanıcılar interneti kullanamıyor.Bir an önce duruma çare bulunmassa nefret ettiğim Turkcell'e geri dönmeyi düşünüyorum..

( Aynı problemi yaşayanınız var mı ? )

fesfese

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. internet paketinde 100 mb yi aştıktan sonra hız inanılmaz düşüyor. en fazla 15 kb ile çekiyor

addmin

addmin

Üye
KARDEŞ BNDEDE 1 AYLIK CEPNET VAR BU BELEŞCİLER YÜZÜNDEN BENİMKİDE YAVAŞ KAHRETSİNNN..... :off:

Harunqamis

Üye
Aynı problem bende de var ne yapabiliriz neti hızlandırmak için

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hızlandırmanın çaresi yok. Benimkide yavaş hatta kopuyor bazen. Beleşçilerin çekilmesini bekleyecez yapacak birşey yok.

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi

KartalKaanKoz

Üye
Evet.Bende de aynı sorun var.3-4 gündür saat 7-8'den sonra aşırı derecede yavaşlıyor.Bağlı diyor ama google hariç nerdeyse hiçbir yere girmiyor.(Benimki 3g):megafon:

kenzo1907

Üye
yazıklar olsun reklam yüzünden biz para verenler mağdur oluyoruz

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
telefondan google bile giremiyorum dediğin gibi 5 dk bekliyorsun ya geliyor ya gelmiyor..:off:

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben müşteri hizmetleri'ni arayıp paketimi iptal ettirip 8 liramı geri isteyeceğim.sizde yapın. 444 0 542 olması lazım.40 kuruş yiyordu galiba.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sırf bu paket yüzünden turkcellden vodafone geçtim ama dediğiniz gibi çok yavaş hatta aşırı önceden çko rahat girerdim şimdi telefonun kendi internetinden hiç girmiyor ama tarayıcılar fena değil ama genede yavaş mecbu gitmelerini beklicez

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Maxicep'in facebook sayfasına bir arkadaşın önerisini aynen kopyalıyorum
Merhaba arkadaşlar vodafone'den internete bağlantı sorunu(aşırı yavaşlık)yaşıyorsanız ayarlar.dan ŞEBEKE MODU'UNU UTMS OLARAK DEĞIŞTIRIN... Çok hızlı oluyor...

ali.44

ali.44

Üye
arkadaşlar vodafone böyle devam ederse tadı kaçtı artık ben üç dört tane forum açtım ama daha bana dönmediler bekliyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Dün gece sabaha kadar 2 - 3 kb hız vardı. Bu şartlar altında hiçbir işe yaramaz.
Tahminime göre bu ay herkez bedava diye yüklendi cepnete ondan yavaşladı. Eğer diğer ay devam ederse bu durum vodafone çok müşteri kaybeder.

DiscoveryX

Üye
2-3 kb/sn hız gerçekten bir işe yaramaz. Ama ben Ankara'nın ilçesinde kullanıyorum ve hızım genelde 13 bilemedin 15 kb/sn civarında geziniyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
10-20 kb normal hızı, bazen ona bile razı oluyorum. Geçen ay 50-60 kb hızım vardı çok güzel oluyodu

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
28 Aralıkta internet paketimi ilk aldığım gün, 5 mblık dosyayı 1 dakikada indiriyordum..

Hæ©Ky

Üye
Sorun için Çalışma var Arkadaşlar Yoğunluktan kaynaklı Ama Çözülecek Merak etmeyin. Aşırı Bi Kullanım var çünkü şuanda.

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Bu sabah saat 7 civarı girdim.çok hızlıydı :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt