vodafone internet yavaş çalışıyo bunu en hızlı hale getirmek

Sponsorlu Bağlantılar

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet yavaş çalışıyo bunu en hızlı hale getirmek
:d: n95 n95 8g n73 n96 n97 n70 opera mobile uygulamsını indirrin 2 tane biri beta diğeri final 4 tane bağlantı yapın en fazla 4 tane bağlantı kulana biliriz ayrı ayrı erişim nokatası yazan yere atıyorum facebook istediğinizi yazın ama diğer bağlantıyla aynı omasın doğrulama normal secin sonra cıkın bağlantı oluşmuş olcak abğlantı isim erşim noktası kendiniz seçin sallayın yani ama türkçe karakter olsun opera mobileyi acın ordan müzik indirn o inerken başka oprey geçin ordada müzik indirin başak bağlantı ile ama her bi bağlantı fraklı olcak sonrada telefonun internetini acın ordada başka bağlantı secin ne olcak burda 3 bağlantı oldu yani 3 dk bir tane mp3 indirceğimize 3dk da 4 tane mp3 indirmiş olcaz yani snyiede 20 desek 20 artı 4 düşünün saniyede tam 80 klbs almış olcaz ahahahahaahahah 4 üncü internetide ucwep uygulamsı ile olabilir ahahaha

nino4u

nino4u

Üye
Einstain

m.uti

Üye
arkadaşım ben denemedim ama gerçekten oluyormu merak ettim normalde mesela 20 kb dovland yaparken 4 tane sekme açınca her biri 5 kb düşmezmi

--------------- Ekleme ---------------

:d: n95 n95 8g n73 n96 n97 n70 opera mobile uygulamsını indirrin 2 tane biri beta diğeri final 4 tane bağlantı yapın en fazla 4 tane bağlantı kulana biliriz ayrı ayrı erişim nokatası yazan yere atıyorum facebook istediğinizi yazın ama diğer bağlantıyla aynı omasın doğrulama normal secin sonra cıkın bağlantı oluşmuş olcak abğlantı isim erşim noktası kendiniz seçin sallayın yani ama türkçe karakter olsun opera mobileyi acın ordan müzik indirn o inerken başka oprey geçin ordada müzik indirin başak bağlantı ile ama her bi bağlantı fraklı olcak sonrada telefonun internetini acın ordada başka bağlantı secin ne olcak burda 3 bağlantı oldu yani 3 dk bir tane mp3 indirceğimize 3dk da 4 tane mp3 indirmiş olcaz yani snyiede 20 desek 20 artı 4 düşünün saniyede tam 80 klbs almış olcaz ahahahahaahahah 4 üncü internetide ucwep uygulamsı ile olabilir ahahaha

ARKADAŞIM erinmedim şimdi denedim ama senin olay boş ilk dovland 14kb başladı ikincisini açtım 6 kb indirim yapmaya başladı ama birincisi 8 ila 9 kb arası gelip gidiyordu sen temenni etmişsin gerçekte olmuyor senin olay denedim hiçte erinmeden bu mesajı okuyunca benim için çok önemliydi bu olay not: yalnız bu olayı bilgisayarda denedi dovland yapma olayı telde nasıl oluyor bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum yine aynısı olur bence :bann::bann::bann::bann:

• Beğen
Tepkiler: fatihozsoy
nesto3

nesto3

Üye
Cok sacma.

eurowision

eurowision

Üye

Bunda bu kadar hakırdayacak kahkaha atacak ne var anlamış değilim???.. :bann:

• Beğen
Tepkiler: Fir@T90

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben cepten giriyom bilgisayardan bilmiyorum cepte girerken vodafone internet ilk bağlantı 2 uygulamayı açıyorum opera mobile ordada aynı bağlantıyı seçmicez yani vodafone interneti seçmiyoruz baska bi bağlantı kulancaz ben mesela bağlantı ismi goldmaster erişim noktası teneke bukadar bu bağlantıyı kulanıxoruz ne oldu 2 bağlantı oldu bu kadar

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internete bağlanırken erişim noktası ne seçili ne yazıyo orda internet bağlantı ismi boksss erişim nokatsı izmir doğrulama normal bu kadar başka hiç bişey elmeyin cıkan bağlantı kendiğinden oluşuyo burda bağlanırken 1 vodafone internti sectik bu arka pılanda indirsin ikincide opreayı actık burdada booksss secez bu şekilde 2 bağlantı ayrı ayrı bağlantı olru şebekinin üstünde 3g tırnak olrusa veya e işari tırnak olursa işlem tamamdır iki bağlantı kulanılıyo arkaplana alıp 3 uygulmayı acıryoruz ve aynı şekilde yeni bağlantı oluşru ve kesinlikle erişim noktası aynısını yazmayı 3 uyglumada indirme yapıyo 4 uygulmayı ac ordanda aynı 4 internet bağlantı çalıştı 15 klb 20klb kulncamıza 80 klb sn almış olursun

--------------- Ekleme ---------------

BU SİSTEMİ NE BURDA NEDE BAŞKA YERDE KİMSE PAYLAŞMAZ VE COK AZ BİLEN VARDI BELKİDE YOK KİM UĞRAŞCAK xxxxxxX

kutukak

kutukak

Üye
Hahhh haa haaa arkadaşım ne güldürdün beni ya bilgisayar kullanmasını bilmiyormusun senin net diyelim ki 20 kb o sırada istersen 100 tane dosya indirmeye çalış 20 kb tı aşamaz. O kadar kasmışsın yazık olmus :)

• Beğen
Tepkiler: fatihozsoy

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
4 tane indirme veya 3 tane indirme yaparsan 80 60 kb hızda indirmiş olcam eğer bunu anlamıyosan şu programda net gösterir NetQin Mobile Guard TR v3.0 - Unsigned.sisx kaç kb yazıyo bak

Hæ©Ky

Üye
İstedğin Kadar Sayfa Aç aç Farketmez Vodafone internet Bağlantı Noktalarındaki Hızını otomatik düşürüyo Yani Bu Hızlanma işini Anca Vodafonenun Sistemine girip Bağlantı Noktalarındaki Hızını açarsan Hızlanır Yoksa Gerisi Boş (:

kbacaksz1

Üye
arkadaşlar ben bunu kendi başıma yapmıştım ve başka yapan var mı diye bi araştırim dedim yapan varmış arkadaş doğru söylüyo önce vodafonun aylık sınırsız internet hakkını yapın normalde saniyede 15 kb iniyo bunu paralel indirmeyle 60 kb çıkıyo her uygulamada farklı bağlantı şeçin aynı bağlantı olursa paralel olmaz hız 4 e bölünür ben farklı bağlntı olcak ben bu yolla her gün film indiriyorum siteyi sôylim fullfilm.mobi film izlemeyi seven varsa bu siteden indirsin 3gp ve mp4 filmler var hadi kolay gelsin..

hamdi38

hamdi38

Üye
olmadi tabiki

mobilci07

Üye
aştaynın kayıp dölü

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadasim sunu düzgün anlat deki 4 program danda indir hepsi 20 şer kb indirir

tusubasa

Üye
    Konu Sahibi
akılı telefon kulanıcısı çok az kurcalayın biraz benim yaptım işlem 3 tane uygulama 2 opera mobil 1 de opera mini 2 tane opera mobilden flim aldık telefonun kendi internetinden 1 flimde ordan aldık ne etti 3 tane flim bu flimlerden banane opera mini açtım ben facedeyim 1 sat sonra 3 tane flım indi ama ben facedeyim flimler inmiş haberim bile yok hemde 3 tane Allah Allah :)

karayel90

karayel90

Üye
Vodafone aylık cep net
paketini hızlandırmak için
üstüne günlük cepnet alıp
hızlandırabilirsiniz yani 8 lira
aylık cepnet 15 lira günlük
cepnet......ettimi 23 liraya hızlı
vodafone internet

Üst Alt