Vodafone internet hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone internet hakkında?
14 tl lik internet im devam ediyor. 250 mb dan sonra hızı düşüyor bildiğiniz gibi. bazıları bu sınırsız internet kalktı diyor, doğru mu? ikinci sorum; bahsettiğim paket hızı düştüğünde 1 kb mı oluyor hızı? teşekkürler

plusnettr

plusnettr

Üye
Yeni abone alımına kapandı siz paketi iptal etmediğiniz sürece aynı şartlar ile devam edecektir. Ama paketi iptal ederseniz tekrar alamazsınız. Adil kullanım sonrası hızınız 96 kbps dir.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Isleminizi su an gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Vodafone.
az önce geçici olarak iptal etmek istedim Allah'tan böyle bir sorun oldu. . iptal olmaz değil mı böylece : )

plusnettr

plusnettr

Üye
İnşallah iptal olmaz şu anda, olmamış gibi gözüküyor ama Vodafone bu ara bir değişik iptal etmek isteyeni etmiyor, etmek istemeyeni ediyor. Online Self Servisten internet paketleri kısmında Iptal Edileceği Tarih yazıyorsa etmiştir. Yazmıyorsa sorun yok bir bakın.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
self servis sorunu var. ben müşteri hizmetlerini arayayım. sağol yardımın için

- - - Eklendi - - -

self servis programın da mevcut internet işaretli görülüyor o kadar?

everest22

everest22

Üye
İnşallah iptal olmaz şu anda, olmamış gibi gözüküyor ama Vodafone bu ara bir değişik iptal etmek isteyeni etmiyor, etmek istemeyeni ediyor. Online Self Servisten internet paketleri kısmında Iptal Edileceği Tarih yazıyorsa etmiştir. Yazmıyorsa sorun yok bir bakın.
doğru benm paketimi iptal ediceklerdi aradim taradim zar zor kurtardım

murat.122a

murat.122a

Üye
bugün vodafone Online Self Servislerinde iyilestirme çalısması vardı.
Arkadas 250mb sınırsız cepneti ıptal edecekmis ama çalısma sebebi deneniyle sistem ıptal etmemis .
Dikkat cepnetler abone alımına kapalı sakın iptal etmeyin birdaha alamaz sınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt