Vodafone Homescreen Türkçe s60v5 5800 (40.0.005)

Sponsorlu Bağlantılar

tibet53

Üye
V50 için yok mu?

mraz

mraz

Üye
dosya bozuk diyor

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
arkaaşım v50 de olmuyor bu :( of of :)

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim sagol:oke:

4w3e

Üye
güncelleştirme hatası diyor yüklerken

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Aynen V50 Telefon HackLi değil Sertifikalandırdım yükledim olmuyor ...

ercan_nas

Üye
arkadaşlar ben de v50.0.005 kullanıyorum lütfen bana yardımcı olun çok istiyorum bunu kurmayı en kısa zamanda ilgilenmenizi temenni ediyorum ...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar bende işe yaradı çok teşekkür ederim.versiyon V52.birde şu üstteki yerlere başka kısayollar atanabiliyormu?

ali.oren

ali.oren

Üye
hackli cihazlar icin galiba
ya da sertifika uymuyor
3 sertifika denedim olmadi
yinede sagol.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
tşk kardeş

aykut222

Üye
güncelleştirme hatası alıyorum arkadaşım

gecemavisi02

Üye
dosya boxuk diyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
güncelleştirme hatası alıyorum arkadaşım

Güncelleştirme hatasını anca eski sürümü yüklü ise ya da orange tsunami ile birlikte yüklenebiliyor bazen o şekilde alırsın.orange tsunami yüklü ise kaldır tekrar kurmayı dene.

--------------- Ekleme ---------------

dosya boxuk diyor

Kullandığın telefon e250 gibi görünüyor.eger e250 ise çalışmaz.5800 ise rardan çıkart tekrar dene eger olmazsa sertifika hatası verirse sertifikala.bilgisayarım olmadığı icin fazla yardımcı olamayacağım.

x-scarface

x-scarface

Üye
kardeş bu aveayı nasıL kabuL ettirecez bu proqrama :) dosya ismini 28603 yapaym diyorum hata veriyor degiştirmiyor? x-pLore taskman m.quard bunLarLa denedm hepside hata verdi bi yardmcı oLurmusun bana?:hmmm

halittosun

Üye
Türkçeleştirmek için ekteki dosyayı indirip, "C:\resource\" klasörü içine atın ve telefonu yeniden başlatın.

--------------- Ekleme ---------------

Beğendiğiniz dosyanın rardan çıkarıp ismini "vodafoneidle.mif" olarak değiştirin "C:\resource\Plugins\vodafoneidle2" klasörünün içine atın ve telefonu yeniden başlatın.

Transp Bot

Transp Top

Transparent

Semitransparent

:megafon:Arkadaş Ellerine Sağlık Ama Linkler Ölü Güncellersen Gerçekten İyi Bir Paylaşım Yapmış Olacaksın Bekliyoruz :megafon:

melih9478

melih9478

Üye
arkadaşlar bende işe yaradı çok teşekkür ederim.versiyon V52.birde şu üstteki yerlere başka kısayollar atanabiliyormu?

kardeş benm telefonda aynı versiyon sen nasıl yükledin?:bilmm

-efşan

-efşan

Üye
yaa bunu orjinal c6 ya nasıl kurcaz
not: tel hackli

KinGArthaS

KinGArthaS

Üye
yaw sertifikalandırma nasıl oluyo?

darkblademaster

darkblademaster

Üye
Tşk Arkadaşım :D

ceset

ceset

Üye
Şöyle yap;

"C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü içindeki 41201 dosyasının ismini hangi hattı kullanıyorsunsan onunla değiş.
Mesela; hattın Turkcell ise "C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü altındaki bir klasörün ismini 28601 yap ve telefonu yeniden başlat.

28601 Turkcell
28602 Vodafone
28603 AveA

hocam ben yaptim olmadi. Ben yurt disinda yasiyorum, operator MCC MNC IMSI kodunu ogrendim. Dosya adini degistirdim fakat olmadi. Device Not Allowed diyor.. ekranda.

Cod da su:

202 10 20210 GSM Wind Hellas Telecommunications
S.A.
Wind Telestet Operational 21.01.2011

Duzeltme:

Arkadaslar kodu kirilmis halde olanini buldum buyrun:

Vodafone HomeScreen With Transparent Frames (Omnia) - S60v5

Üst Alt