Vodafone Homescreen Türkçe s60v5 5800 (40.0.005)

Sponsorlu Bağlantılar

atakancoskun

Üye
kardes kurdumda nerden yapacam ekranı böyle cafcaflı***

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Teşekkürler :)

ugurbaki

ugurbaki

Üye
Arkadaşlar ben yazılanları okuyarak ve biraz da uğraşarak kurdum temayı ama Türkçe yapamadım bir türlü. Yapabilen bir arkadaş daha detaylı anlatabilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..birde telefonun Türkçe değil mi?

ugurbaki

ugurbaki

Üye
Telefon Türkçe ama bu değil :'(

atakancoskun

Üye
bı soru sorduk yaaa nerden yapacaz bunu kurduk ama nerde bu yardımcı olun lutfen yaaa

ugurbaki

ugurbaki

Üye
Evet, ev ekranı temasına girince çıkıyor ama Türkçe değil; onu da sen bir dene bakalım. Arkadaşlar nasıl yapılacağını anlatmışlar ama ben beceremedim :'(

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol dostum

camecula

camecula

Üye
Güzel paylaşım eline sağlık

fatih82

fatih82

Üye
emeğine teşekkürler

bursacity

bursacity

Üye
hocam güncelleştirme hatası veriyo sertifikamı atsam yapabilirmisin?
- sertifikam.

Vodafone HS Multilang Pack on 5800 V40.0.005
bunu yaparsan sevinirim görsel açıdan daha hoş

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

drmmr14

Üye
programı yükledim yalnız versiyona dikkat etmemişim benim versiyonum v31di. programı tekrar geri kaldırdığımda ana ekranda tercih ismi vs. herşey gitti ve de hiç bi yeri arayamıyorum lütfen yardım edin

onuraslan

onuraslan

Üye
işşallah halletmişindir kardeşim geçmiş olsun

okan_582

Üye
ellerine sglık kardeşim ama benim telefon hackli ama olmadı sertifikaladım da ha haberin olsun
yinede tşkler emege saglık

-na-ru-to-

Üye
C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü içindeki 41201 dosyasının ismini hangi hattı kullanıyorsunsan onunla değiş.
Mesela; hattın Turkcell ise "C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü altındaki bir klasörün ismini 28601 yap ve telefonu yeniden başlat.

28601 Turkcell
28602 Vodafone
28603 AveA

demişsin ama vodafoneidle2 nin içindeki dosyalar farklıı dosyaların adıı 45201 45202 45203 ...45207 bu dosyalar varr dosyayı yukledim fakatt vodefone olmaadığı için açamıyo yardım edebilirmisiniz? bide şunu soliyimm X-PLORE programıyla bu dosyaların adını değiştirmek istedim gene olmadııı lütfen yardımcı olunn

sefenks

Üye
ben de kurdum ama yanok tuşlarıyla gösterdiğin terler kayıyor galiba böyle bişey olmuyor.boş bi ekran geliyor.ben hattımı taşımıştım bu bi sorun yaratır mı.ilgilenirseniz sevinirm.paylaşım için tşkrlr.

--------------- Ekleme ---------------

slm daha öncede yazmıştım ama bi cevap vermediniz.hacklı sisteme sorunsuz kuruluyor ama açtığımızda önceki ev ekranı teması geliyor.açılmıyor yani.benim numaram turkcell ama fodafone taşımıştım hala da öyle bundan dolayı mı açmıyor bi cevap yazarsanız sevinirim.bilen var mı bu nasıl oluyor.bi de ben 5800ı v50 ye yükseltip hackladım bu versiyonda çalışmıyor mu çünkü v40 için yazıyor da onun için sordum.bilgilendirirseniz sevinirim.yinede paylaşım için teşekkürler.

emirkan25

emirkan25

Üye
tşk

Üst Alt