Vodafone Homescreen Türkçe s60v5 5800 (40.0.005)

Sponsorlu Bağlantılar

murat kalkar

Üye
eline sağlık

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
v40 nasıl hackleniyor yav

--------------- Ekleme ---------------

hackli dxeğil dosya bozuk diyor ve v40 hackleyemedim

nutty001

Üye
arkadasım bu nasıl yukleniyo acaba

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Lo lo: dosya burda indirip dener misin? Kurmadan önce ev ekran temasını temel ve rehber çubuğu yap.

(özel msj atamadım. )

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım saolasın ama yine olmadı... ne yapsak acaba

rafi1994

rafi1994

Üye
Şöyle yap;

"C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü içindeki 41201 dosyasının ismini hangi hattı kullanıyorsunsan onunla değiş.
Mesela; hattın Turkcell ise "C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü altındaki bir klasörün ismini 28601 yap ve telefonu yeniden başlat.

28601 Turkcell
28602 Vodafone
28603 AveA
gerçekten işe yaradı teşekkürler

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
v31.01.101 versiyon bu valla bunun yüklenmesi için hangisi lazım

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
çook saolasın kurulum olayını çözdük avea hattı kabul etmiyordu onuda hallettim ama türkçe değil şimdi...

--------------- Ekleme ---------------

tmmdır türkçeyi de yaptım ama bu msj ve arama simgesi sarı renkte değil onu nasıl yapıyoruz birde bu vodafonun simgeleri nasıl gider

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ayrılık acaba benim için şu ilk verdiğin sis varya ondaki gibi vodafon simgesinn olduğu yere nokıa yazısını simgesini koyarmısın

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
ayrılık acaba benim için şu ilk verdiğin sis varya ondaki gibi vodafon simgesinn olduğu yere nokıa yazısını simgesini koyarmısın

Ev ekran temasını temel yapıp bu dosyayı kur.Simgelerin sarı olmasını istiyorsan "vodafoneidle.mif" dosyasını "C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü içine at ve telefonu yeniden başlat.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
vodafoneidle.mif" dosyasını yaptım da bu sondaki sis yine güncelleme hatası verdi...

futbol123

futbol123

Üye
sağol

bursacity

bursacity

Üye
Üstad bunun sertifikalı halini koyma gibi bi durumun yokmu ben anlamam pek sertifikalandırmadan felan ama ne zamandır yüklemek istediğim bi olay bu home screen.

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Üstad bunun sertifikalı halini koyma gibi bi durumun yokmu ben anlamam pek sertifikalandırmadan felan ama ne zamandır yüklemek istediğim bi olay bu home screen.

Sertifikan varsa yolla sertifikalandırayım

bursacity

bursacity

Üye
Sertifikan varsa yolla sertifikalandırayım

sertifika felan yok sanırım hiç uğraşmadım.uğraşmakta istemiyorum imei numarası felan giriliyomuş bunlar şahibeli gibi geliyor.

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşla kısacası tel hack lı değilse bunu kuramassınız be kuramadım arkadaşın verdiği bütün linkleri denedim sertefikaladım olmadı

cexen

Üye
ayrilik ;

benim tel v40 opda dan aldıgım sertifika ile şimdiye tüm programları sertifikalayıp kuruyordum aam bunda sıkıntı oldu anlamadım gitti kuruyorum kuruyorum düzelmiyor. sertifikayı göndersem benim için türkçe halini avea hatla çalışacak şekilde düzenleyip gönderebilrimisin arkadaşım ??? cvp bekliyorum ona göre sertifikayı atacağım sana

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
ayrilik ;

benim tel v40 opda dan aldıgım sertifika ile şimdiye tüm programları sertifikalayıp kuruyordum aam bunda sıkıntı oldu anlamadım gitti kuruyorum kuruyorum düzelmiyor. sertifikayı göndersem benim için türkçe halini avea hatla çalışacak şekilde düzenleyip gönderebilrimisin arkadaşım ??? cvp bekliyorum ona göre sertifikayı atacağım sana

Ok gönder

Üst Alt