Vodafone Her Yüklemeye 10 dakikası 50 KRŞ bakalım Kim Ne anlamış Bu Kampanya'dan

Konu Sahibi
Vodafone Her Yüklemeye 10 dakikası 50 KRŞ bakalım Kim Ne anlamış Bu Kampanya'dan
Vodafone Her Yüklemeye 10 dakikası 50 Kuruş KAMPANYASI BAŞLATTI

Görünürde tüketici lehine çok cazip bir imkan sunan kampanya olarak görünüyor.

Bakalım Kim Ne anlamış...? Bu Kampanya'dan

Tepkiler: cellllo ve ihlass
yükledigin miktar kadar gün içi 10 dksı 50 kuruş olabilir mi 5 tl ye 5 gün 10 dakikası 50 kuruş gibi :d ??

Anlamaktan ziyade kaygılanmak gerek,bu anlamadığım anlamına gelmiyor tabiHerkezin mevcut bi tarifesi var,benimde.Bu tarifeye geçmem demek mevcut tarifemden feragat etmem anlamına gelir ki, sorun,düşündüren kısım şu;bu tarifenin ne zamana kadar süreceği belli değil yani kısıtlı bi süre için olabilir.Ben vodafone sitesinden baktım göremedim süreli mi değil mi,tamamen ucu açık.Önceden cep1 tarifesindeydim,tarife değiştirdim sonra tekrar döneyim deyince yoooo geçti hemşerim dercesine cep2 tarifesine yönlendirildim,cep1 daha avantajlıydı.Şimdi burdada Midyata pirince gidiyorum derken evdeki bulgurdan olma ihtimali=kaygı oluyo en başta bahsettiğim.Bekleyip görücez

ihlass

Üye
yüklediğin miktar kadar gün mü? Bakalım şu an benimde tarifem cep1 ama daha avantajlısı varmı diye araştırıyorum.

er7705

Üye

iyi ya her ay 50 lira yukleme yapıyodum şimdi 50 gunde 50 lira

1_9_0_5

Üye
10 dakikası 50 kuruş olunca; 10 dakikası da 50 kuruş, 10 saniyesi de...

Tarifenin 10 dakikası 50 kuruş fiyatlandırması ilk 60 saniyesi 40 kuruş,60 saniyeden sonra 10 dakikaya kadar 10 kuruş olacak şekilde ücretlendirilmektedir

ilo53

Üye
bence gusel kampanya cunku ben az yukluyorum vodafoneme arankazandan 6 tl gelıyor her ay bedava tl lerde 10dk 50 kurus dusuyor. super bence

bveo

Üye
iyi iyi ama cepözgürden vazgeçmem ben hacı

Bence bu tarife çok güzel geçiş yapacağım en kısa zamanda

bveo

Üye
cep fly çok mantıklı geliyo bana bi inceleyin..

20 Tl yüklesen 10 kez birini ararsın hepsi bukadar