vodafone hat kapama hk.

Sponsorlu Bağlantılar

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
vodafone hat kapama hk.
değerli arkadaşlar bugün bir arkadaşım vfoneden cep limitsiz tarifeli hattını kapattırdı kaparttırma öncesinde vfoneden arayıp özelsiniz yıllardır vfonelisiniz size cihaz verelim hattınız aylık 1tl ile 6 ay boyunca limitsiz olsun demişler ama arkadaşım kabul etmemiş ilgililere duyrulur...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bunda şaşıracak birşey yok, müşteriler hat kapama talebinde bulunduğunda operatör tarafından caydırıcı bazı teklifler sunulmaktadır. Tabi arkadaşın söylediğine göre uzun yıllar vodafone (telsim) kullanmış, bu yüzden yapılan teklif süper.
Teklifin süper olması bir bakıma
("battı balık yan gider") sözüyle de ortaya çıkıyor.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
Bunda şaşıracak birşey yok, müşteriler hat kapama talebinde bulunduğunda operatör tarafından caydırıcı bazı teklifler sunulmaktadır. Tabi arkadaşın söylediğine göre uzun yıllar vodafone (telsim) kullanmış, bu yüzden yapılan teklif süper.
Teklifin süper olması bir bakıma
("battı balık yan gider") sözüyle de ortaya çıkıyor.

konuyu şaşkınlıktan değil bilgilendirme amaçlı yazdım zaten...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Zaten konuyu bilgilendirme amaçlı açtığını biliyorum. Ama bu kişiye özel bir avantaj. Herkese böyle teklif yapmazlar.Sadece bu teklifi bizimle paylaşmak istemişsin yani, biz bunun farkındayız. Için rahat olsun. ;)

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
Zaten konuyu bilgilendirme amaçlı açtığını biliyorum. Ama bu kişiye özel bir avantaj. Herkese böyle teklif yapmazlar.Sadece bu teklifi bizimle paylaşmak istemişsin yani, biz bunun farkındayız. Için rahat olsun. ;)
dostum içim rahat zaten içimde hiçbir sıkıntı yok senin farkında olman için değil denemek isteyenlere bilgilendirmek için yazdım ok.

greenmile

greenmile

Üye
evet bu gibi taktikler müşteriyi vazgecirtmek icin yıllardır yapılmıstır ve yapılacaktırda...

papi40

papi40

Üye
2001 yılından beri abonesiyim. blörf yapsam bana da bişeyler verirler mi aceP?:coold:

matrakalper01

Üye
arkadaslar peki bu hattı kapattırdığımızda tekrar açtırabilior muyuz

admiral23

admiral23

Üye
avea 1 yıl hattı iptal etmeme sözü karsılığında o bir yıl boyunca fatura tutarım üzerinden %50 indirim uyguladı.iptal etmeyecektim canım sıkıldı ölesine bi aradım iptal etsem ne olur kaç para gelir dedim :ehe
valla bence arayın

Takipçi Satın Al

Üst Alt