Vodafone Hat Devir İşlemi Nasıl Oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Hat Devir İşlemi Nasıl Oluyor?
Vodafone'da hat devir işlemi nasıl oluyor.Bir arkadaşımın annesinin üzerinde kendi üzerine alması için yaşı tutuyor.Fakat Annesinin gelmesi gerekiyor mu kimliği ile olur mu?Birde ücreti ne kadar?Ücretsiz diye söylentiler var ama emin değilim.Birde sms paketi iptal olur mu?
Birde ekleyeyim.Hat kullanıcı tanımlama işlemi ilede oluyor sanırım biz özgürgenç yapmak için devir edecektik ama hat kullanıcı tanımlama nasıl oluyor? Onada mı annesi gitmesi gerekiyor?

phasan

phasan

Üye
Bildigim hersey iptal oluyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
peki geçiş yapmak için ne gerekli

lgkg300

lgkg300

Üye
geçiş işlemi için annenin muhakkak gelmesi lazım, veya noterden vekaletini almanız gerekiyor. ücret olarak 21 :tl:

Ayrıca devir işlemi sonucunda hattın üstünde olan bütün paketler (konuşma, internet, sms vs) iptal olur.

Dahası kontör transferi yapamazsınız 90 gün geçmesi lazım

son olarak da numara taşıma da 90 günden önce yapamazsınız.

sanırım bu kadar bilgi yeterli

- - - Eklendi - - -

devir işlemi bir nevi yeni bir hat almak gibi birşey oluyor.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
geçiş işlemi için annenin muhakkak gelmesi lazım, veya noterden vekaletini almanız gerekiyor. ücret olarak 21 :tl:

Ayrıca devir işlemi sonucunda hattın üstünde olan bütün paketler (konuşma, internet, sms vs) iptal olur.

Dahası kontör transferi yapamazsınız 90 gün geçmesi lazım

son olarak da numara taşıma da 90 günden önce yapamazsınız.

sanırım bu kadar bilgi yeterli

- - - Eklendi - - -

devir işlemi bir nevi yeni bir hat almak gibi birşey oluyor.
Teşekkürler öncelikle. Ben devir işlemi ücretsiz olduğunu duydum. 21 Tl olduguna emin misiniz?
paketlerin iptal olması ve 90 gün sınırı kötü birşey.
Ama annesi gelmeden olmuyor yani hiç bir yolu yokmu sonuçta annesi:hmmm

phasan

phasan

Üye

Teşekkürler öncelikle. Ben devir işlemi ücretsiz olduğunu duydum. 21 Tl olduguna emin misiniz?
paketlerin iptal olması ve 90 gün sınırı kötü birşey.
Ama annesi gelmeden olmuyor yani hiç bir yolu yokmu sonuçta annesi:hmmm

Devir etmeden kendini kullanici tanimlatirda hic birsey iptal olmuyor annesi 542 aramasi yeter bedava

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Devir etmeden kendini kullanici tanimlatirda hic birsey iptal olmuyor annesi 542 aramasi yeter bedava
şimdi bizim amacımız onu özgürgenç yapmak 25 yaş altı olması gererekiyor tabi dolayısıyla annesi büyük. Kullanıcı tanımlatmak için ne yapmamız gerekiyor?

- - - Eklendi - - -

konu güncel

phasan

phasan

Üye

şimdi bizim amacımız onu özgürgenç yapmak 25 yaş altı olması gererekiyor tabi dolayısıyla annesi büyük. Kullanıcı tanımlatmak için ne yapmamız gerekiyor?

- - - Eklendi - - -

konu güncel
Dostum bu benim hat babamin uzerine ve ben kendu uzerime kullanici tanimlattim annesi 542 arasin onlar bir kac soru soracak sonra kim istiyorsa onun tc kimlik no soracak yani kisaca 542 arayin yarfim ederler

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim müşteri hizmetlerinden oluyordur inşallah teşekkür ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt