VODAFONE GÜNDE 10 SMS BEDAVA!!! (Bilmeyenler için)

Sponsorlu Bağlantılar

lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
VODAFONE GÜNDE 10 SMS BEDAVA!!! (Bilmeyenler için)
NOT:DİKKAT...!!! ARKADAŞLAR, VODAFONE YENİ BİR SİTE İLE ANLAŞMALI OLARAK WEB SMS OLAYINI BU SİTEYE KAYDIRMIŞTIR..BU SİTEYE ÜYE OLMANIZ GEREKİYOR..NORMAL OLARAK ÜYELİK GEREKTİREN SİTELERİN LİNKİNİ VERMEK YASAK FAKAT SİTE YÖNETİCİLERİ BU KONUYU ANLAYCAKLARDIR.BU BİR VODAFONE HİZMETİ OLDUĞU İÇİN BİR SORUN YAŞANACAĞINI ZANNETMİYORUM

AŞAĞIDA ADI YAZILAN SİTEYE GİRİP NORMAL ÜYE OLUYORSUNUZ.BU BİR ARKADAŞLIK SİTESİ.BURASINI GEÇELİM.ÜYE OLDUKTAN SONRA SAĞ ÜSTTE ÜYE RESMİNE TIKLAYIP HESABIM YAZAN YERE GİRİYORSUNUZ.AŞAĞIDA SAĞDA ONAY KODU YOLLA VAR ONA TIKLAYIP NUMARANIZI YAZIP BEDAVA OLARAK ONAY KODUNUZU ALIP SİTE İÇİNDE GEREKEN YERE YAZIYORSUNUZ.DAHA SONRA GÜNLÜK 10 SMS BEDAVA GELİYOR.

LİNK:

NOT:YAZILARIN BÜYÜK YALNIŞ ANLAŞILMASIN.TAMAMEN DİKKAT ÇEKME VE BİLGİLENDİRME AMAÇLI YAZILMIŞTIR..SAYGILAR

NOT2:VODAFONE SANIRIM KENDİ SİTESİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTMİŞ..ARTIK BİREYSEL İŞLEMLER İÇİN YAN SAYFA AÇILMIYOR..SİTENİN KENDİ İÇİNDEN YAPMANIZ GEREKİYOR..BEDAVA SMS OLAYINI SİTEDEN DEĞİL YUKARDA VERDİĞİM ADRESTEN YAPMANIZ GEREKİYOR...AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKTEN HATTINIZLA İLGİLİ DAHA FARKLI ŞEYLER BULABİLİRSİNİZ.SAĞDA ÜYE OL'DAN ÜYE OLUN VE SİTEYE GİİŞ YAPIN.SAYGILAR

NOT3:ARKADAŞLAR, BU SİTE EN SON OLARAK ŞUNU GETİRMİŞ..MSJ YOLLADIĞINIZ KİŞİDE BU SİTEYE ÜYE OLMASI GEREKİYORMUŞ..BU SON ZAMANLARDA ÇIKTI..YANİ İŞİN CILKINI ÇIAKRDI VODAFONE..NEYSE..HERKESE BOL MESAJLAŞMALAR..

LİNK:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Teşekürler duymuştum ama
hiç denemedim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
bende denemedim.

lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
denemenizi tavsiye ederim

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
evet şu yanıltma olayından sonra kafalar bayağı karıştı

muhammed53

Üye
öyle olacağı kesindi

looney

looney

Üye
arkadaşlar üye oluyorsunuz ama sadece siteye üye olan kişilere sms atabiliyorsunuz normalde kimseye atamıyorsunuz. bilginize

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
sagol

beratxt

Üye
Bu program ile VODAFONE abonelerine Günde 10 SMS Gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.Programı kullanabilmeniz için K.Adı ve Şifre Almanız gerekmektedir.Program tamamen şahsım tarafımdan kodlanılmış olup ilk kez frmtr.com 'da yayınlanmıştır.K.adı ve Şifre almak için "Şifre İşlemleri" > "Yeni Şifre Al" bölümüne girmeniz gerekmektedir.
Not:Şifre alabilmeniz için Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir.Olmasanız bile arkadaşınızın birinden SIFRE yazıp 7048 'e göndertip ya da "Şifre İşlemleri"> "Yeni Şifre Al" bölümünden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

basina www . ekleyin linklerin..

Program Görüntüleri :

Program Download Linki : 30 KB

Program görüş ve isteklerinizi [email protected] :eheadresinden bana iletebilirsiniz

ryuk

ryuk

Üye
Teşekkürler...

TAHSİN AĞA

Üye
bi olduğu yok

ibrahim keleş

Üye
cok iyi

emree17

emree17

Üye
ne işe yarıcak yha

erdikara

erdikara

Üye
my vodafoneye giriş yaptıktan sonra ücretsiz web sms qönderilebiliyor ;)

Üst Alt