vodafone gprs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etlkgga

Üye
    Konu Sahibi
vodafone gprs
Ben sony c510 telefon aldım.İnternet ayarlarını yapıyım dedim ama vodafone sitesinde bu telefon mevcut değil internete giremiyorum telefondan.4440542 den gprs ayarlarına ait kısa mesaj attırdım telefonunuz desteklememektedir dior.Yardımcı olun...

etlkgga

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin bişi yazın ya

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar alperence kardeşim ;
Menü -> Ayarlar -> Bağlant-> Data İletişimi -> Data Hesapları Yeni Hesap -> Vodafone GPRS İsim: Vodafone GPRS(devam’a basılır)APN: internet Kullanıcı adı: vodafoneŞifre: vodafone‘Kaydet’ Menü Ayarlar Bağlantı İnternet Ayarları Yeni Profil İsim: Vodafone GPRSKullanılan Hesap (Seç) : Yukarıda yaratılan ‘Vodafone GPRS’ hesabı seçilir‘Kaydet’Vodafone GPRS profili üzerindenken ‘Seçim’e basılır AyarlarKullanılan hesap: Vodafone GPRSİnternet Modu: Wap yada tercihen GPRSIP Adresi: 212.065.136.226 (noktaları kendi atıyor)Güvenlik: KapalıKullanıcı Adı: BoşŞifre: Boş‘Kaydet’ Vodafone GPRS profili üzerindenken ‘Seçim’e basılır Gelişmiş Ana say.değiştir->İsim: VodafoneAdres: ‘Kaydet’ Bağlantı yapmak için; Telefonun yanında sağ tarafında ‘online’ diye bir tuş var oradan kısa yoldan bağlantı yapılıyor. Yerimi eklemek için;Menü İnternet services Seçim Bookmark’lar Yeni Bookmark Ekle : Başlık: VodafoneAdres: Farklı adrese girmek için;Menü İnternet services Seçim Adrese girin Yeni adres: yapılabilir.Kullandıgın cihazla ayarları hemen hemen aynıdır.

etlkgga

Üye
    Konu Sahibi
Aynı ayarları yaptım kardeş ama olmuyor.Bağlantı başarısız.Ayarları kontrol edin.Eğer problem devam ederse lütfen operatörünüze başvurun dior.4440542 den cihaz ayarlarnı aldım Telefonunuz bu ayarları desteklememktedir adlı bir mesaj geldi.Anı şey babamın samsun l770 inede olmuştu ama sonra geçmişti.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim cihaz ayarini alma yukardaki adimlari izleyerek yap

alperen1313

alperen1313

Üye
Aynı ayarları yaptım kardeş ama olmuyor.Bağlantı başarısız.Ayarları kontrol edin.Eğer problem devam ederse lütfen operatörünüze başvurun dior.4440542 den cihaz ayarlarnı aldım Telefonunuz bu ayarları desteklememktedir adlı bir mesaj geldi.Anı şey babamın samsun l770 inede olmuştu ama sonra geçmişti.

selamlar kardeşim orjinal ayarlarıdır ama buna rağmen sende karıştırmadığınıza emin isen cighazını bi kontrol ettir derim ben .
Aynı zamanda data hesaplarını da boşaltıp internet ayarlarını da boşaltarak yazdığım ayarları bir daha yapabilirisin.Sonunda erişim noktasını da yine internet olarak belirlersen bağlanacağını düşünüyorum.
Saygılar

etlkgga

Üye
    Konu Sahibi
Karıştırmadım kardeşim eminim çünkü bu ayarları biliorum sen demeden önce yapmıştım ama neden olmuyo hala anlayamadım.

alperen1313

alperen1313

Üye
Karıştırmadım kardeşim eminim çünkü bu ayarları biliorum sen demeden önce yapmıştım ama neden olmuyo hala anlayamadım.
buna rağmen de bağlanmıyorsa versiyon yükselt

mcilkerxl

Üye
hattın gprs e kapalı aktivasyon msj gelmesini bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt