vodafone gprs

Konu Sahibi
vodafone gprs
arkadaşlar bn nokia 6500 slayt kullanıyrm vodafoneden ayarlarını yaptım fakat bağlanırken bağlantı kullanılamıyr tekrar deneyin yazıyo yani bağlanmıyor internete bi bilgisi olan varmı yada ne yapabilirim

tksharmely

Emekli Yönetici
Ön Ödemeli ve Faturalı Vodafone Kullanıcıları GPRS Servisinden yararlanabilmek için öncelikle Vodafone Çağır Merkezi 4440542'yi arayarak ya da My Vodafone Kullanıcı işlemlerine girerek GPRS Paketlerini açtırmalı/açmalı. Paketlerini açarken de kendilerine uygun bir GPRS Servis Paketi seçmelilerdir.

Kendini Aşan GPRS Tarifesi
Hesaplı Internet Paketleri

Detaylı bilgi ve Ücret tarifesi için Vodafone İnternet sitesini ziyaret edebilir ya da Vodafone Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.

Konu Sahibi
çok teşekkür ederim tksharmely gerçekten çok büyük yardımın dokundu kaç gündür uğraşıydm bi türlü beceremedim tekrar teşekkürler

tksharmely

Emekli Yönetici
Rica ederim yardımcı olmak görevimiz Sorun olursa sorabilirsiniz tekrar

yaw kardeş herşey için sağolda bu gprs ayarları için tel modeli seç diyo benim tel o listede yok napıcam bende 3500classic var onu bulamadım 6300 yazdım onun ayarları geldi telime ama hala paket veri bağlantısı yok diyor ya msn filan girmek istiyorum noolur yardım edin arkadaşlar

tksharmely

Emekli Yönetici
Vodafone Telefonunuz için uyumlu GPRS Ayarlarını çıkartana kadar beklemeniz gerekmekte maalesef. Diğer modellerden sizin telefonunuza uyumlu olan vardır belki de ama bilemiyorum hangisi olduğunu.

yaa arkadaşlar benim tel n73 live ayarlarını mesajla yaptırıyorum fakat,live anasayfasına girmek istediğimde işlem gerçekleştirilemiyo diyor bi yardım edin Allah Rızası için

mvltt

Üye
ya arkadaşlar ben 6300 telefonum için gprs ayarlarını internetten aldım fakat yine paket veri bağlantısı yok diyo vodofon çağrı merkezini aramadım illa vodafon çağrı merkezini aramak mı gerekiyo???

tksharmely

Emekli Yönetici
Vodafone Çağrı Merkezi 4440542'yi arayıp GPRS Servisinizi açtırmanız gerekmektedir.

papi40

Üye
ben gprse bağlanıyorum fakat ebuddy bağlanmıyor .java programları için aktif edin falan diyor ingilizce.

Ya arkadaslar ben vodafone messenger yükledim telefonuma fakat oturumu acarken sebeke hatası diyor
nasıl yapmam gerekiyor kaç gündür bununla ugrasıyorum yardım edin samsung e 250 de messengerin sebeke ayarlarına bir seyler mi yazılıyor tam olarak bilen varsa lütfen yardım edin

raden

Üye
wodafone bu gprs tarifeleriyle koca bir 0 bu konuda trkcell çok iyi 25 kn karşıgı 50 mb internet paketi sunuyor ister cepte harca ister bilgisaya bagla kullan ( bil takınca benzinli araç gibi oluyor benden söylemesi )

s.volkan

Üye
Vodafone GPRS çok yavaş Hızlıyız diye birde yalan konuşmalarını görünce insan çıldırıyor..

Yavaşım ama çalışıyorum de bari kardeşim

ya benim telefonum nokıa 6681 bunun için varmısın yokmusun oyunu yükledim ama açmıyor.heralde desteklenmiyor yardınmcı olurmusunuz.

1500 seferde ayarlarını yapsan aynı hatayı veriyor
hiç bişi anlamadım bu vodafone den

telsim olduğundaykende aynıydı

wurz86

Üye
sağol benimde işime yaradı

yeh

Üye
beyler bnce en iyi e buddy tavsiye ederimm

Marksiz

Üye
Arkadaşlar aşağıda vereceğim adrese girin vodafone ile istediğiniz ne ayar varsa hepsini size mesaj olrak yolluyor.Mvs Mobil Tv,Vodafone Live vss

Bu adrese girdiğinizde üye girişi isteyecektir üeliğinizi yapın sayfaya gidin cihaz ayarları için tıklayın var oradan yaparsınız

recepasa

Üye
ya ben e250 den internete nasıl qiricem ayrntlı söylermsnz ?.

Yavv bnmde gprs ayarları olmuo bnmki internete bile girmio vodafoneden gprs ayarlarnı vodafone cağrı merkezinden basa nasıl yapılır?