bugun vodafone gönderdiğim mesajın cevabı geldi gönderdiğim mesajın içeriği,17 yaşındayım nasıl olabiirim tarzındaydı.
Sayın Eren ********,
İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, Genç Avantaj tarifesinin 25 yaş ve 25 yaş altındaki abonelerimiz için geçerli bir tarife olduğunu bilgilerinize sunarız. Tarife kapsamında yeni faturalı hat alan ya da numara taşıma ile şebekemize geçiş yapan 18-25 yaş arasında olan kişiler hattı kendi üzerlerine alabilirler. Bunun dışında isterlerse birinci derece akrabasının üzerine kendisini kullanıcı olarak göstererek tarifeden faydalanabilirler.
12-17 yaş arasındaki aboneler için ise; ?birinci derece akrabanın üzerine hattın açılması, kendisinin kullanıcı olarak gösterilmesi? uygulaması geçerlidir.
Paket detayları ekteki gibidir;
Sabit Ücret: 25 TL
Hediye Dk ve SMS:heryöne; 500 Dk. & 5000 SMS
Extra:Cepten ücretsiz Facebook ve Twitter
Paket aşımındaki yurtiçi arama ücreti:30 Kr/Dk
Paket aşımındaki yurtiçi mesajlaşma ücreti:35 Kr/Adet
*Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Özel servis numaraları aramaları ve mesajları paket kapsamına dahil değildir.
benm fatura 40 lira geldi, face ye m.face den girdim msn twit falanda girmedim, ekstra hiç bişi yapmadım nasıl oluo bu iş ? bilen varmı ya ilk ay vergi falanmi ekliolar acaba ? müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiorum bilen varmı arkadaşlar?
benm fatura 40 lira geldi, face ye m.face den girdim msn twit falanda girmedim, ekstra hiç bişi yapmadım nasıl oluo bu iş ? bilen varmı ya ilk ay vergi falanmi ekliolar acaba ? müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiorum bilen varmı arkadaşlar?
dostum internet ayarlarını "vodafon live" olarak yapmalısın o söylediğin yerlere ücretsiz girebilmek için. nasıl yapılacağını da şuradan öğrenebilirsin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. ben kendi elimle yaptım. sen de kendin yapmak istersen google'a "marka ve model vodafone live wap ayarları" yazarsan ayarlar için izleyeceğin yollar karşına çıkar bir forumda. "marka ve model" kısmına kendi telefonunun markasını yazacaksın tabi
teşekkür ederimde net ayarlarım zaten vodafone live, bakalm bu ay fatura gidişatı dogru görünüo
ama sanırım cepte kurulu maillerimi görmeme olanak sağlayan nokia e posta programndan kaynaklandı..
Arkadaşlar ben avea hattımı genç avantaja taşıdım 27 yaşındayım kardeşii referasn göstererek yaptım şimdi ayın 27 inde geçiş işlemini başlattım daha açılmadı. şimdi fatura yansıması bir aylıkmı olacak çünkü fatura kesim tarihi ayın 20 si galiba
arkadaşlar bende bu tarifeye geçtim ama vodafone live ayarlarını nerden buluruz vodafonun sitesinde ayarlar kısmına girdim orada var ama vodafone live dediğiniz şey mi yoksa internetmi onu bilmiyorum onun ayarını nasıl yapacağız ? live veya internet olarak bunu anlamadım telefona otomatik olarak gelen ayarlar live mi yoksa internet mi oluyor
arkadaşlar bende bu tarifeyi kullanıyorum ve aylık 100mb internet hediyem var, ancak hattımı internete bile açmadım daha. facebook twitter falan bedava diyorlar ancak yok hata oluyor yok ücret kesiyorlar falan, sonra bi yüklü fatura geliyor kalıyorsunuz ortada.. bence internetle hiç uğraşmayın derim, hattınız faturalıysa bedava mı değil mi anlaşılmıyor, siz ne yaparsanız yapın karşınıza bi fatura çıkarıyorlar, sonra yok bedeva olmayan sitelere girilmiş vb şeyler söylüyorlar. bence iyisi mi faturalı hatta internetten uzak duracaksın her ne olursa olsun.. ben öyle yapıyorum ve faturamda her hangi bir hata olmadı..
eğer cepten iztediğiniz gibi her sayfayı açmak istiyorsanız aylık cepnet paketide alın aylık 8 TL faturanıza eklensin istediğiniz gibi girin her siteye limiti geçtim acaba para yazdımı korkusu olmadan..
burayı okudum ve hiç bişe anlamayınca bende vodafone müşteri hizmetlerini aradım nasıl kyullanacağım diye.bayan dediki m.facebook.com kullanabilirsin eğer 0.facebook.com kullanırsan resimler görünmez sen m kullan o bedava dedi.ama vidyolara tıklama reklamlara tıklama yeter dedi. msn olayını sordum telefonundan vodafone live a gir diyor kadın heralde pek bilgisi yok o konuda tatmin edemedi beni ama dedimki e-buddy programını indirip kullansam ücretsizmi dedim evet dedi ama adamın inanası gelmiyor çok bilgisiz ce cevap verince aklım karıştı walla