Vodafone Geçiş Yapacağım Ama Kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Geçiş Yapacağım Ama Kararsızım
Arkadaşlar hattım Turkcell ve Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Özgür Genç tarifesinin bir çok avantajı var bildiğim, araştırdığım kadarıyla.. Vodafone'lu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Aylık cepnet kapandığı için Haftalık 5 liraya 50 mb internet paketi alıp int kullanmayi dusunuyorum, pcden kullanicam cunku. aylik 20 liraya tekabul ediyor. aylik cepnet olaydi daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok.. kapandi bir kere.

50 Mb kullanimdan sonra hiz dusuyormus diye ogrendim, bu paketi kullanan arkadaslar varsa ayrica hiz ne kadar dusuyor iş görür mü beni bilgilendirilerse sevinirim. pcden yapacağım işlemler; facebook,sosyal paylasim siteleri, msn, eksisozluk, haberler falan filan. pek video izleyen biri degilimdir. işimi görsün yeter mantığında hareket ediyorum..

evet arkadaşlar geniş detaylı yorumlar bekliyorum.

şuan turkcellden 4 gb 39 liraya int paketi kullanıyorum. öğrenciyiz sonuçta fiyatı bütçemi yoruyor birazcık.

phasan

phasan

Üye
sana şunu soyleyım hızı 10 kbs duşuyor en dediklerini azçman için biraz beklemen lazım ama yınede video izlemiceksen çok iş görür bence biraz daha bekle yada gunluk 1 tl yakında aylık cepnet gelecegı ıle ılgılı bılgı aldım

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
sana şunu soyleyım hızı 10 kbs duşuyor en dediklerini azçman için biraz beklemen lazım ama yınede video izlemiceksen çok iş görür bence biraz daha bekle yada gunluk 1 tl yakında aylık cepnet gelecegı ıle ılgılı bılgı aldım

Eğer aylık cepnetin geri gelme ihtimali varsa beklemeye değer gerçekten. Aylık cepnet peki aynı şekliylemi geri gelecekmiş yoksa düzenleme yapılacakmı fiyat ve hız konusunda? bilgin varmı bu konuda dostum

phasan

phasan

Üye
Eğer aylık cepnetin geri gelme ihtimali varsa beklemeye değer gerçekten. Aylık cepnet peki aynı şekliylemi geri gelecekmiş yoksa düzenleme yapılacakmı fiyat ve hız konusunda? bilgin varmı bu konuda dostum

orasını bılmıyorumda ben bu ay içinde gelme ihtimali oldugunu duydum

---------- Eklendi @ 22:26:29 ---------- Yazıldı @ 22:25:51 ----------

orasını bılmıyorumda ben bu ay içinde gelme ihtimali oldugunu duydum

müşteri hizmetlerinden

M.Viper

M.Viper

Üye
50 mb pc mi arkadaşım dalgamı geçiyorsun. 1 video da biter o.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt