Vodafone Geçenler Bu Başlık Altında Toplansın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atek59

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Geçenler Bu Başlık Altında Toplansın..
Selam arkadaşlar ben turkcell'den vodafone geçtim gecme nedenim vodafone'nun 6 ay boyunca her ay 250 dakkika bedava verme nedeni oldu.
Sizde niçin vodafone geçtinizi buraya yazabilirsiniz

maxitr

maxitr

Üye
bilgi için sagol bende 6 ay önce aynı nedenle turkcell den vodafona bende geciş yapmıştım

trust-cloud

trust-cloud

Üye
geçme sebebim 1- 250 dakıka vermesı 2 -arndıkca kazanmak 3 -messenger i oparatorler aradında en iyi msn olması 4- 35 konture 3000 mesaj vermesı 5- parça konturle bile gunu uzatması (lazım olmuyo ama var sonuçta ) 6- 3dk 1 kontur olması yeterlımı acaba

paradox1026

paradox1026

Üye
geçme sebebim 1- 250 dakıka vermesı 2 -arndıkca kazanmak 3 -messenger i oparatorler aradında en iyi msn olması 4- 35 konture 3000 mesaj vermesı 5- parça konturle bile gunu uzatması (lazım olmuyo ama var sonuçta ) 6- 3dk 1 kontur olması yeterlımı acaba
benm vodafone'da 2.ayım

eymennn

Üye
:) nerde beleş hemen ordayız bende 250 her yöne olduğu için geççtim ama (ama sını zaman gösterecek :) )

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende bi hattımı taşımıştım

xxman_058

xxman_058

Üye
bende turkcellden vodafone sonra aveaya avea canımı sıkınca tekrar vodafone geçtim

meteorit

meteorit

Üye
yeni bi vodafone hat aldım. ayda 50 tl vodafone ve sabit hatlara sınırsız diğer operatörlere de 750 dk bedava

sethaa

sethaa

Üye
Öncelik sırasına göre..
1. Cep aran
2. Her yöne 3 dakikası 1 kontör olması
3. 250 mb internet paketi alabiliyor olmam
4. 6 ay boyunca ayda 250 dk
5. 3000 mesaj paketi..
6. 3G (Bir tek bu bende hayal kırıklığı yasattı yasadıgım yer itibari ile)

mterzy

mterzy

Üye
Aldığım sınırsız tarife ile
1- Telekom & Vodafone hatlarına aranmak sınırsız
2- TrTcell ve Avea hatları ile 750 dk
3- En uygun sms paketi 18 TL (KDV OIV Dahil) Her yöne sınırsız
4- 250 mb internet paketi 10 TL (KDV OIV Dahil)
5- Mobil TV ayda 7,5 TL Super paket...

90 liraya bile çıkmıyor

darülmendep

darülmendep

Üye

Güzel derleme

TheWazZ

Üye
Benim vodafone deki 3. ayım Ve her ay gidip 50 kontür yükleyip 250 Dakikayı alıyordum
Ancak dün [17 Ekim Cumartesi] Diyarbakır'daki bir şubeye gittiğimde artık 100 kontür yüklendiğinde
Bedava dakika geliyor dedi..Ama isterseniz size 50 kontür yollayayım gelmez bedava dakika dedi..

Bu doğrumu yoksa kontür satmak için mi söyledi..
Benim düşüncem :

Normal de 50 kontürü sistemden yolluyorlarki bedava dakika gelsin, telefondan yolladıklarında gelmiyor.
Bu adamda en başta telefondan 50 kontür yollayacaktı diyecekti bak gelmedi.
Sonrada sistemden bi 50 kontür yollayacaktı bedava dakika gelecekti.

Düşüncem yanlışda olabilir..
100 kontüre çıkmışta haberim yoktur belki.
Eğer 100 kontüre çıkmışsa yarın hattımı deüğişiyorum ve tüm ailemide geçirtiyorum....!

sarıoklar

Üye
eski kampanyadan yararlananlar yine 50 kontör yükleyip 250 dakikayı kazanabilirler.
sadece yeni kampanyadan faydalananlar 100 kontör yükleyip 250 dakika kazanabilir.
sizde eski kampanyadan yararlandığınız için 50 kontör yükleyip 250 dakika kazanırsınız.
bayii aklınca fazla kontör satmaya çalışmış

eroyeren

eroyeren

Üye
geçtiğm için çok pisamım verdilkler 3Gli hatlarda büyük olçüde sorun var.!! nokia bellirli modelleri bu hatları çalıştırmıyorç.. telefon olur olmadık yerde çekmiyor. vodafone bununla pek ilgilendiginden insanlar madur durumda..
geçmeden bir kere daha dusunun!

--------------- Ekleme ---------------

geçtiğm için çok pisamım verdilkler 3Gli hatlarda büyük olçüde sorun var.!! nokia bellirli modelleri bu hatları çalıştırmıyorç.. telefon olur olmadık yerde çekmiyor. vodafone bununla pek ilgilenmediginden insanlar madur durumda..
geçmeden bir kere daha dusunun!

oguzhan_onder

Üye

aynen bende türkcell den vodafone geçtim. Dün numaramı taşıttım iki güne geçmesi lazım vodafone.

husrey

Üye
tabiki 250 dek ayda bide 35 kontöre mesaj ama cep aran ı bilmiyorum

necmettin44

Üye
bende türkcellden vodafoneye bugün geçtim.bıktım türkcelin her şeye kontür kesmesinden.

atek59

Üye
    Konu Sahibi
ceparan için bilmeyenler 7506 arayıp üçretsiz üye olabillirler diğer ceplerden ve türk telekomdan arandığınız zaman 2 dk 1 kontor kazanıyorsunuz ve 1 ay içinde kazandınız kontur 5 ulaşırsa hatınıza yükleniyor
Kaynak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt