Faturasız / Faturalı Vodafone Freezone galaktik paketler

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vodafone Freezone galaktik paketler
Kampanya 01 Kasım 2017 – 01 Şubat 2018 arasında geçerlidir.
Paket sunulacak kitle kriterleri ve koşulları:
Bu paket 26 yaşını doldurmamış hattın yasal sahibi yada hattın kullanıcısı olan ve hattında entegre olarak ses, sms ve internet hizmeti bulunan bir tarifede olan tüm Vodafone faturasız ve faturalı gençlik abonelerine sunulan bir hizmettir.
Bu paket SMS ve online satış kanallarına açıktır. Müşteriler istedikleri paketin ismini 3636'ya SMS olarak atarak veya Vodafone'un mobil uygulamalarından tek tıkla paketi satın alabilirler.
Faturasız Vodafone FreeZone'lular; Galaktik S, Galaktik M ya da Galaktik L kelimelerinden hangisini istiyorlarsa yazıp 3636'ya göndermeleri gerekmektedir.
Faturalı Vodafone FreeZone'lular; Faturalı Galaktik S, Faturalı Galaktik M ya da Faturalı Galaktik L kelimelerinden hangisini istiyorlarsa yazıp 3636'ya göndermeleri gerekmektedir.
Paket Vodafone'dan gelen onay mesajının ardından devreye girer.
Paketin ücreti aylık olarak Galaktik S için 5TL, Galaktik M için 9 TL ve Galaktik L için 15TL'dir. Paket faturalı abonelerin faturasına yansımaktadır. Ek paket ücreti ve faydaları gün sayısına göre orantılanmaz. Fiyatlara vergiler dahildir.
• Galaktik S için 500MB, Galaktik M için 1GB ve Galaktik L için 2GB cepten internet sunulmaktadır.




 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
480
yeumyang
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
2K


Üst Alt