Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FaturasızVODAFONe EsnekXS tarifesi ve yuklekazan
Sponsorlu Bağlantılar
bulut6842
Üye
Konu Sahibi
VODAFONe EsnekXS tarifesi ve yuklekazan
25.02.2016 06:47 itibariyle, Heryone 1250 DK, Heryone 5000 SMS, 5 GB Internet kullanim hakkiniz bulunmaktadir. Detayli bilgi icin DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazip 7000'e ucretsiz SMS atabilirsiniz.
Esnek xs tarifesine numara taşıyanlarmı geçiyor sadece?
ilo53
Üye
Ben 42 ödüyorum 5gb 750 dk falan oluyor sinirsiz Vodafone ile hediye internet varsa kamu tarifesinde Yazin arkadaşlar
blastx
Üye
Bu arada pttcell de 6gb 300 dk 300 sms 18 tl uygun paket arayanlara
bulut6842
Üye
Konu Sahibi
26 yas alti icin numara tataşıyanlarVodafone esnek XF tarifesine geçebiliyoravantaj olarak 17 TL'ye 750 dakika 5000 SMS ve bir gigabyte internet veriyor
IchigoKurosaki
Üye
İnterneti fazlasıyla yavaş. Pişman oldum ben geçtiğime
ilo53
Üye
Bende geçen gün şikayet ettim hattımı kapatmak istediğimi söyledim geri döndüler. Neden kapatmak istediğimi sordu fazla ödediğimi söyledim. Daha uyguna Daha fazla internet kullanımı yapabileceğim paketler olduğunu söyledim.TArife değişikliğinde cayma bedeli ödüyorum dedim. Faturalıda Kalın dediler ben size istediğiniz tarifeye geçireceğim dedi.750 dk 1000sms 2gb ye geçirdi direk 23tl. Çayma bedeli alamadılar. Bitince paket yükseltimi olduğunu söylediler. Kendi paketim içinde.Bende o tarifeye geçtim . Faturasıza geçmek istediğinizi söyleyin onlar geri dönüyor size istediğiniz paket varsa geçebilirsiniz.
trsword52
Üye
Bende daha önce böyle bo sorunla karşılaştım bana düzgün bir tarife önermediler bende cayma bedelini ödedim. 1,5 yıl oldu tekrar geçmek istiyorum. Eskisi gibiyse geçmemek daha iyi galiba