Vodafone Ebuddy MessengeR

Sponsorlu Bağlantılar

EyLemkoLik

Üye
bıle ucretsız .... ee iyiymiş ...:D

umit_gs_gs

Üye
arkadaşlar bn n73 kullanıom msnye giriom sonra , telefon uygulamayı kapatıo yani bağlantıyıkesio bunun ebudyle bi alakası var mı ?? lütfen bana ulaşın [email protected]

ocak.1907

Üye
ben yükledim..bağlantı başarısız dedi ne yapmalıyım live ayarlarım yapıldı.

mustix68

mustix68

Üye
mrb arkadaslar paylasım yapan moderatör ark. 1 kasımdan sonra bitiyor demis ama bana 15 aralıkta vodafoneden gelen bi mesajı size aynen aktarıyorum
"Arkadaşlarınla cepten MSN'le UCRETSiZ Chatlesmek istermisin? MSN yaz 7048'e gönder, gelen uygulamayı cebine indir MSN'den BEDAVAYA chatleş Kayıt ücreti 1SMS"

Aynen gelen mesaj bu ve bende denileni yaptım bana web ayarlarını gönderdi.. ardından bi link felan gelmedi live.vodafone.com a girdim.. ama ordanda eskiden bulunan msn kalkmıs anlık mesajlasma diyor acıyorum konu baslıgı ebuddy ama ordada cıkan bişey yok beyaz bos sayfa..
müşteri hizmetlerini aradım.. dedim böyle bi mesaj geldi bunu yaptım ama link gelmedi telefonunuz bosta kalacak sekilde bizi arayın dedi:S ben anlamadım simdi vodafonede msn bedavamı degilmi

2.si ebudy indirdigimizde normal hotmail veya msn uzantili msn adreslerimize girebiliyormuyuz yoksa farklı ebudy hesabımı acmamız gerekiyor lütfen bi acıklama yapabilirseniz sevinirim.. bol paylasımlar tskler

ocak.1907

Üye
Vodafone ebuddy programını telefonu kurup kullanabilen var mı?
kullanıcı adı ve şifre alamıyosun giriş yapamıyosun bu nasıl bi program böyle anlamadım.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
vallahi ben 5800 xm kullanıyorum vodafonun bana gönderdiği linkten indiremedim bende ovi mağazadan indirdim ve şuan kullanıyorum

calypso16

calypso16

Üye
beni de aradılar sayfada görünmüyor ama ben dedim ebuddy'nin programını indirdim 5800xm'ye göre tamam dediler ordan bağlanabilirsiniz ama vodafone live'den bağlanın dedi müşteri hizmetleri.
hiç denemedim çünkü cepnet var deneyen varsa yazsın

ocak.1907

Üye
vallahi ben 5800 xm kullanıyorum vodafonun bana gönderdiği linkten indiremedim bende ovi mağazadan indirdim ve şuan kullanıyorum

Ayarları nasıl yaptın arkadaşım? Ben bir türlü live üzerinden bağlanmama rağmen giriş yapamıyorum.

ayax

Üye
arkadaşlar 5800 tlf var ne yaptıysam ebuddy den msn bağlantısını yapamadım. vodafonu arıyorum sayfadan yukleyin diyor mabil veya normal sayfasında yukleme linki göremiyorum yok. normal wirelesden bağlandığım ebuddy ile wodafonenun arasında fark varmı ? ve ne yapmam lazım.

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
tşk

menes00

Üye
arkadaşlar yardım edinl ütfen tel nokia 6300 hangi ayarları seçecem ayarlardan yapılandırmalardan vodafone live ı seçiyorum bağlanmıyor. java ayarlarını yapın diyor

siyayeye

Üye
:yuru
İsteyenler Burdanda indirebilir sağ en üst köşede telefon resmi var Select your phone yazıyo oraya tıklayıp
tel markası girin ardından search bölümüne Ebuddy yazın aratın proğram gelecektir daha sonra download yapabilirsiniz...

ilkomu

ilkomu

Üye
çooooook sağolasın kafayı yemek üzereydim bende N70 war we ebuddy ye bi türlü bağlanamıyodum umarım bu sayede bu sorunu aşmış olurum :oke:

madafaka71

Üye
Kardes saolasın kafayı yemek uzereydım....

haskocaman

Üye
2 gun once 2 adet vodafone 945 telefon aldım. sadece acılıp menusune falan bakıldı. ılgılenen arkadaslar varsa satmayı dusunuyorum. orjınal kutusunda 2 adet cihaz var. ozelden ulasınız.

thuglife

thuglife

Üye
vadofonelive ayarlarıyla girerseniz devamlı bağlantınız kopar ve "invalid session" uyarısı alırsınız, tekrar bağlanır ama sonra yine kopma olur. samsung star ve 5800'da denenmiştir. Vodafone internet ayarlarıyla girerseniz kopmalar olmaz; ancak bu da ücretli.

Bu vodafon live ücretsiz msn söylemi tamamen kandırmaca ve beş para etmez bir hizmet, yazısından alıntı yaptığım arkadaşında dediği gibi vodafone live ayarları üzerinden bağlanmak tam bir işkence ayda yılda bir şansınız yaver giderse bağlanırsınız oda çoookkk zor, diğer yol olan internet ayarları ile bağlanırsanız ücretli oluyor. vodafone bizleri live üzerinden bağlanmaya zorluyor ücretsiz diye ama onada bağlanabilen zoru başarıyor.:off::bann:

toolss

toolss

Üye
şimdi ücretlimi ücretsiz mi?

thuglife

thuglife

Üye
şimdi ücretlimi ücretsiz mi?

Kardeş mesajımda gayet açık anlattım,Vodafone Live (vodafone Operatörünün gönderdiği ayarlar) ile bağlanabilirsen ücretsiz ki bağlanması çok zor,diğer internet ayarları (Manuel olarak kendimizin yaptığı ayarlar,bağlanılacak yeri vodafone live değilde internet olarak yazdığımız) ile bağlanırsan ücretli ama bağlanması daha kolay:oke:

toolss

toolss

Üye
Kardeş mesajımda gayet açık anlattım,Vodafone Live (vodafone Operatörünün gönderdiği ayarlar) ile bağlanabilirsen ücretsiz ki bağlanması çok zor,diğer internet ayarları (Manuel olarak kendimizin yaptığı ayarlar,bağlanılacak yeri vodafone live değilde internet olarak yazdığımız) ile bağlanırsan ücretli ama bağlanması daha kolay:oke:

ben kontör gitmesini istemiyorum. internet ile bağlanırsam gidicek. ee napıcam şimdi??:off:

furkan5800

furkan5800

Üye
saolun bilgi için

Üst Alt