vodafone den herkese bedava tv ve internet

Sponsorlu Bağlantılar

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
    Konu Sahibi
vodafone den herkese bedava tv ve internet
evet arkadaslar hemen mesaj yazma bölümü ne MTV yazıp 3636 ya gönderdiginiz taktirde 1 ay bedava mobil tv, HEDIYE yazıp gönderdiğiniz taktirde ise 1ay boyunca kullanabileceğiniz bedava internet kazanacaksınız..

bu fırsatı kacırmayın ve
BEGENİLERI unutmayın..

kaynak:

Metin MF

Metin MF

Üye
Ah be Avea'da şöyle kampanya olmaz ki :(

kcsoft

kcsoft

Üye
mobil tv yi 5800 desteklemiyor diyor bide aylık 500 vardı bende yanlışlıkla yapmıştım o yüzden internet olmuyor mevcut paketiniz var diyor ya şansa bak

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv yi 5800 desteklemiyor diyor bide aylık 500 vardı bende yanlışlıkla yapmıştım o yüzden internet olmuyor mevcut paketiniz var diyor ya şansa bak
kotanı doldurtukdan sonra üye olabılırsın kampanyaya..

kcsoft

kcsoft

Üye
peki mobil tv o nasıl olacak desteklemiyor diyor

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
    Konu Sahibi
orasını bilemicem sonucta vodafone nın işi

kcsoft

kcsoft

Üye
bi ara mobil sitesinden oluyordu şimdi neden olmadı ki anlamadım zaten doğru dürüst bişey yapmıyor vodafone

efe_24

Üye
o verdikleri linktenmi girmemiz gerekiyor internete?

AHMED...

AHMED...

Üye
c6.01 de desteklemIyor diyor hayret birşey ha

yeumyang

yeumyang

Moderator
şimdilik cepten internet kullanmıyorum ama guzel kampanya

cedit52

cedit52

Üye
Hattı yeni taktıysan tele sebeke telefon modelini daha anlamamış olabilir. !
Ben de bazen başka tele takıyorum eski telefonumu görüyor hala teli aç kapa çağrı falan yap kıza zamanda telefon madelini kayd eder

'h716043'

'h716043'

Üye
one öyle kızgınlık ama yinede küfür etmesen iyi olurdu şimdi sana ceza gelir

ali0503

ali0503

Üye
Ben iphone 3g de kullaniyorum mobil tv uygulamasini berbat hic iyi degil ekran tam ekran olmuyor ve goruntu kalitesi de berbat sacmaliktan basks birsey degil en iyisi super internet kampamyasi bence mtv uygulamasini hic indirmeyle ugrasmayin en iyi turkcellin ki.

umut7007

umut7007

Üye
Mobil TV STANDART paketine aylik 5 TLye abone olmak icin TV ONAY yazip bu mesaji cevaplayiniz. Abonelik ilk 1 AY UCRETSIZDIR. Ayrica abone oldugunuz takdirde SUPER HEDIYE paket icerisindeki diger kanallari da 1 ay boyunca ucretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Mtv gibi 3636 yolla bu geldi neresi bedava bırakınya kardeilerim 1 ay bedavalık için çektiğiniz zülme değmez bence...

qokmenx

Üye
100 MB adil kullanımla sınırlı ...:dry:

nc99

nc99

Üye
valla bakılırsa avea daha avantajlı duruyor.

cimbom190501

Üye
bende cepnetwar

Üst Alt