VODAFONE de hediye sms her yöne nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

mavibeyaz

Üye
    Konu Sahibi
VODAFONE de hediye sms her yöne nasıl kullanılır?
Alıntıdır:



VODAFONE HEDİYE SMSLERİ


TÜM OPERATÖRE ÇEKİNİZ

Değerli okuyucularım, Turkcell mahkemesinin 12.aya ertelendiğini ve dosyanın İst.Emn.Müdürlüğü bilişim suçlarına gönderildiğini belirterek konuya giriş yapıyorum. Çünkü mahkemeyle ilgili gelişmeleri takip eden okuyucularıma bu bilgiyi vermeden atlamam doğru olmaz diye düşündüm. Gelelim asıl konumuza; Vodafone hattı olanlar bilirler ki 100 kontör yüklendiğinde 30 gün içersinde bir defaya mahsus, vodafoneye karşı 100 sms verir. Her 250 kontör yüklendiğinde ise 250 sms verir ama sadece vodafone hatlara karşı. Bu yazımda sizlere hediye smslerin tüm operatörlere karşı nasıl kullanılacağına değineceğim. Aslında hediye smslerin tüm operatörlere kullanımı çok basit. Daha önceki değindiğim “İstediğiniz Telsim Numarasından Orjinal SMS Gönderiniz” konusundaki yollardan birisini kullanacağız. Vodafone’nin gizli sms servisi hakkında bilgi almak için linkinden gizli sms yazan yeri tıklayınız.
Gizli sms sisteminin servisi numarası 4040 olup uzun yazılışı ise 05424040000 dır. Vodafone hatlarınızdan gizli sms göndermek için mesaj içeriğine numara yazıp bir boşluk bırakıp mesajınızı yazıp 4040 servis numarasına göndermek yeterliydi.
Örnek mesaj içeriği:
05352422182 merhaba SadeBirSevgi, bedava sms cekmek icin gizli sms servisinden faydalandim cevabini tel numarama gonder.Amasyali

Yukarıdaki yazıyı mesaj içeriğine yazıp 4040 servis numarasına gönderirseniz “05352422182” numaralı hatta numaranız görünmeden gizli mesaj gider ve hattınızdan kontör düşer. Eğer ki hediye sms hakkınız var ise, yukarıdaki örnekteki mesajı 4040 yerine servisin uzun numarası olan “05424040000” numarasına gönderirseniz, “05352422182” numaralı hatta mesajı bedava göndermiş olursunuz. Hattınızdan kontör düşmek yerine hediye sms hakkınızdan düşerek hediye sms hakkınızı her yöne kullanmış olursunuz, tabii operatördeki görevli sevgili arkadaşlarım sistemlerindeki aksaklıkları giderinceye kadar. Siz yine mesaj gönderdikten sonra kontörünüzü sorgulamayı ihmal etmeyiniz.

Burada satırlarıma son verirken, yoğun bir dönem içinde olduğumdan dolayı gruba uzun bir aradan sonra yazıyı ancak yeni gönderebiliyorum. Bu yüzden hepinizin affına sığınıyorum. Elbetteki her şeye rağmen insanların doğruya inandıkları yolda mücadele etmesi kadar güzel bir duygu yoktur. Turkcell mahkemesiyle ilgili tarafıma yeni ulaşanlar mahkeme dosyasını inceleyip tarafıma yol göstermek istediklerinden dolayı linkine mahkeme dosyasını eklemeyi doğru buldum.

Peki Şimdi Gülümsemeye Ne Dersiniz:) Ama önce Cola Turkanızı Yudumlayın:)

{SadeBirSevgi Ailesinin Bir Üyesi{
H a s a n Y ı l d ı r ı m
E-posta :Sade1Sevgi@yahoo. comTel : (cep numaram yok çünkü dinleniyor)

Açıklama:Unutmayınız ki telefonunuza gelen bedava logo, bedava mesaj … türündeki mesajları kabul eden aboneler mağdur olmaktadır.Siz siz olun bedava diye atılmayın, operatörlerin kelime oyunudur. Halkınızı seviyorsanız mağdur olduğunuz konuyu mutlaka , , , , , … sitelerine yazarak hakkınızı arayınız. Gerekirse harç yatırmanıza gerek olmayan Tüketici Mahkemelerine başvurunuz. Hakkını arayan bir çok insanın mağduriyeti giderilmiştir.


SadeBirSevgi Ailesine Katılmak İçin


“Karşılıksız Yardımlaşanları n Yeri”

“ ” adresine konu ve mesaj bölümüne hiçbir şey yazmadan boş bir e-posta gönderiniz. Sistem tarafından daha sonra konu bölümünde “Please confirm your request to join SadeBirSevgi” yazısı yer alan bir e-posta gelecektir. Gelen e-posta üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan yanıtla (reply) yöntemi ile geri gönderdikten sonra “Welcome to SadeBirSevgi” konu başlıklı bir e-posta gelecektir. Bu e-posta SadeBirSevgi Ailesine katıldığınız anlamındadır. “Welcome to SadeBirSevgi” konu başlıklı e-posta 1-2 gün içinde gelmez ise işlemlerinizi yeniden tekrar ediniz. Eğer ki “@yahoo.com” uzantılı bir e-posta adresiniz var ise “http://groups. yahoo.com/ group/SadeBirSev gi/” linkinden aramıza kolaylıkla katılabilirsiniz. SadeBirSevgi Ailesinden bir ay içinde en fazla 5-6 adet bilgilendirme e-postası gönderilir.

NOT:
Bu konuları neden GSM operatorleri ile paylaşmıyorsunuz diyebilirsiniz. Turkcell de "istediğim hattı kontrol etme imkanım varken bilgim ve projem için ücret istedim, "bizi tehdit ediyor diye mahkemeye verdiler", Telsim tarafıma ait fikri izinsiz kullandı hakkımı aramak istedim duyarsız davrandı. Diğer sektördeki firmaları bilemem ama Turkiye deki operatorlere güvenim kalmadığı için sistemdeki hataları halk ile paylaşarak ,halkın hakkını aramasını sağlamak en doğru seçimdir diye düşünüyorum. Yazımda farkına varmadan herhangi bir okuyucuma saygısızlık yaptımsa özür diliyorum. Amacım her zaman halkın mağdur olmaması için sistem hatalarını halk ile paylaşmaktır.
 


sonbela

sonbela

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım turkcell tam serefsiz bir şebeke bence bende online işlem merkezini kullanarak neyse bu konuyu acmayayım suclu bendim insanların hakkını yedim :( ama şimdi çok pişmanım
 
kubilay212

kubilay212

Üye
bence de turkcell kaz yerıne koyuyor insanları
 

shapyshow

Üye
begenmedim
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sağol mavi-beyaz ben de vodafone kullanıyorum kontör yüklediğimde deneyecem
 

merine

Üye
Kontör alınıp yüklendiğinde denemek lazım açığı kapatmadıysalar kullanalım :ehe
 
maxiburak

maxiburak

Üye
saol
 
arslansem

arslansem

Üye
İlginç gerçekten :utan
 
semihsel

semihsel

Üye
deneyelim bakalım ne olucak
 
dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardees allah razı olsun
 
hakan058

hakan058

Üye
servis hala çalışıyor. teşekkürler arkadaşım. paylaşalım, kaynaşalım :D
 
safakyasak

safakyasak

Üye
Gelen Bilgi Mesajında Sadece şebeke Içi özel Servisler Hariç Yazıyor,4040 özel Servis Oldugu Için Yine ücrete Tabii
Lütfen Dikkat Edelim
 
arslansem

arslansem

Üye
Bunu deneyen var mı :utan
 
systemchi

systemchi

Üye
Bu yöntem çalışmıyor!
 
safakyasak

safakyasak

Üye
ARKADAŞLAR HALA YÖNTEM DİYORSUNUZ,YOK ÖYLE BİRŞEY,HEDİYE SMS KAZANDIĞINIZDA GELEN BİLGİ MESAJINI Bİ OKUYUN ZATEN BUNLARA GEREK KALMAYACAK,"ÖZEL SERVİSLER HARİÇ" YAZIYOR,4040 ÖZEL SERVİSTİR
 
sevci

sevci

Üye
servis hala çalışıyor. teşekkürler arkadaşım. paylaşalım, kaynaşalım :D


Yazıdan alıntı :
Örnek mesaj içeriği:
05352422182 merhaba SadeBirSevgi, bedava sms cekmek icin gizli sms servisinden faydalandim cevabini tel numarama gonder.Amasyali

VODAFONE de hediye sms hakkınız var ise (şebeke içi 5000 sms de olabilir) yukarıdaki mesaj örneğini yazıp 05424040000 numarasına gönderirseniz mesajınızın iletildiğini ve kontörünüzün gitmediğinin farkına varırsınız. Kontörünüzü sorgulama yaptığınızda.

Hemen çalışmıyor demeyin. ÖNCE BİR DENEYİNİZ.:oke:
 


Üst Alt