Vodafone 'dan mesaj geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 'dan mesaj geldi
Degerli abonemiz, Aylik CepNet paketinizin sabit ucreti 08.07.2012 tarihinden itibaren 9,99 TL olarak degisecektir. Ayrintili bilgi icin vodafone.com.tr

- - - Eklendi - - -

8 liralık cepnet kullanıyorum

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
evet dıger konuda okudum 2 tl lık zam yapmıslar ama olsun genede pahalı degıl ıdare eder

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Konu ilgili bölüme taşınmıştır :oke:

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
sımdı geldı mesaj moralım bozuk
:)

Astrosman

Astrosman

Üye
Vay başımıza gelenler!

okanbiz

okanbiz

Üye
eski cepnet fiyatı 9.99 tl olduğuna göre herkese açılması çok büyük bir ihtimal ramazanda büyük ihtimal her aboneye açılacaktır ama sizin açınızdan gerçekten kötü bi durum arkadaşlar ben bunu nerdenmi söyledim çünkü blacbery kör :) ( yazılışını unuttum cure galiba özür dilerim) reklamında açıkça diyo 9.99 tlye sınırsız internet artı vodafone messenger diyo faturasızlara diyo yani buda çoktan yeni abone aldıklarını gösterir mantık olarak gidersek vodafone ramazanda bi kaç kazığa gidecek :( gibime geliyo sizin açınızdan ama benim açımdan 9.99 tlde olsa özgür gençlilere verilecekse 2000 dakika ile çok güzel bi paket olur bakalım görelim ama vodafone herşeyin bir kolayı var reklamında neyi kastettiği bi kaç ufak şeyden ibaret gelicek gibime geliyo şimdi ne desek boş ama vodafone 10 tl yapması kötü oldu iyi günler

elek_muhammer

Üye
hangisi daha avantajlı arkadaşlar? Eskiden 7,99 olan paket mi yoksa ilk 3 ay 7tl olan paket mi

okanbiz

okanbiz

Üye
Eskiden 7.99 tl olan paket daha avantajli niyemi çünkü eğer özgür genç tarifesindeysen eğer 7.99 tllik paketi aldiğinda sana akşam 9dan sabah 9a vodafonelilerle 2000 dakika veriliyor 10 tl olsa bile fiyati 7.99 tl olan daha avantajli zaten çoğu kişi bu paketi bilgisayardan kullanip sörf yapiyor o yüzden aradaki 150mb fark fazla fark etmiyor şuanlik zaten bizim tercih yapma hakkimiz yok 7.99luk pakete geçemeyiz 4 tl daha fazla vericez ama ramazanda üye alimini tekrardan açacaklari görüşündeyim zaman gösterecek

elek_muhammer

Üye
Eskiden 7.99 tl olan paket daha avantajli niyemi çünkü eğer özgür genç tarifesindeysen eğer 7.99 tllik paketi aldiğinda sana akşam 9dan sabah 9a vodafonelilerle 2000 dakika veriliyor 10 tl olsa bile fiyati 7.99 tl olan daha avantajli zaten çoğu kişi bu paketi bilgisayardan kullanip sörf yapiyor o yüzden aradaki 150mb fark fazla fark etmiyor şuanlik zaten bizim tercih yapma hakkimiz yok 7.99luk pakete geçemeyiz 4 tl daha fazla vericez ama ramazanda üye alimini tekrardan açacaklari görüşündeyim zaman gösterecek

Bende öyle düşündüm. Sağol okan

okanbiz

okanbiz

Üye
önemli değil iyi günler :)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Aynı mesaj Bana şimdi geldi...""Degerli abonemiz, Aylik CepNet paketinizin sabit ucreti 08.07.2012 tarihinden itibaren 9,99 TL olarak degisecektir. Ayrintili bilgi icin vodafone.com.tr""

predator1987

Üye
Bana da 9.99 tl oldu diye mesaj geldi ama bu mesajdan 3 gün sonra tl yükledim fakat gene 7.99 tl çekti cepnet anlamadım :)

phasan

phasan

Üye
skylinegti

skylinegti

Üye
Eski cepnet kullananlari ne yazikki 2 tl zarara soktular büyük ihtimalle kisa bir zamanda eski cepnetide bitirip 14 tl yapacaklar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt