Vodafone dan bir ilk daha USB MODEM hemde BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone dan bir ilk daha USB MODEM hemde BEDAVA
[imga=right]http://img368.imageshack.us/img368/8685/20080703041859gx4.jpg[/imga]
Hem en ucuza internet kullanımı sağlayan hem de Vodafone markalı USB stick modem hediyeli yeni cihaz kampanyası 01 Temmuz 2008 tarihinden itibaren Vodafone Türkiye abonelerine sunulacaktır.

Vodafone Mobile Connect USB Stick kampanyası kapsamında, 12 ay boyunca 1 GB’lık Hesaplı Internet Paketini kullanmayı taahhüt eden abonelere hem ücretsiz olarak Vodafone markalı USB stick modem cihazına sahip olacaklar hem de abone oldukları 12 ay süresince 1 GB’lık Hesaplı Internet Paketi aylık sabit ücreti için sadece 25 YTL ödeyeceklerdir.

Vodafone Mobile Connect USB Stick Modem’in Çalıştırılması Hakkında

GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ve Windows ile MAC OS X işletim sistemlerinde çalışabilen yeni ürün, doğrudan bilgisayarın USB girişinden bağlantı yapıyor ve herhangi bir USB kablosuna da ihtiyaç duymuyor. Windows ile kullanılması durumunda cihaz bilgisayara takıldığı zaman “tak ve çalıştır” sistemiyle içindeki software’in kurulumunu otomatik olarak yapıyor. MAC OS X işletim sisteminde ise ilk kurulum CD aracılığıyla yapılmaktadır.

Vodafone Mobile Connect USB Stick ile aboneler internette gezinebilir, e-postalarını alabilir ve SMS gönderebilirler.

sarıoklar

Üye
vodafonedan yine güzel bir haber
sitesinde ne zaman açıklanacak

Ozan

Ozan

Admin
Çok güzel bir olay, Yurtdışında vodafone bu hizmeti ve ürünü veriyordu Türkiye' ye de gelmesi sevindirici ufak bir ayrıntı gibi görünüyor ama alet gerçekten çok pratik.

USB girişi olan bir aletle ( notebook ) Heryerde internettesiniz. :)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
çok güzel bir kampanya bence ceptelefonunun çektiği heryerde telekoma muhtaç kalmadan internet

CokZorDegil

Üye
Y mükemmel bişi bu valla çalışmaya başlasam köye giderken alırdım:) Köyde adsl varda bizmi gimiyoz:D

schumici

schumici

Üye
hakkatten küçük ama güzel bişey

mckanrap

Üye
kardeşler şimdi bu modemi aldık diyelim peki herzaman heryerden(köyden evden parktan okuldan)yani telefonun çektiği heryerden girebiliyormuyuz birde ayda kaç saat girebiliyoruz

s3locan

Üye
paylasım ıcın sao guzel bı kampanya

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım tarihi 01.07.2008, 09:41:20 ölü konuyu hortlatmışsınız .Bu USB stick 3G teknolojisi yok bunda yeniler daha farklı arkadaşlar " GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ve Windows ile MAC OS X işletim sistemlerinde çalışabilen yeni ürün" yazıyor konuda dikkatinizi çekerim.Yeni ürünler daha farklı.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu hortlatmaktan ne anlıyorsunuz acaba . Konu kilit.

Üst Alt