Vodafone Cingöz ile Eviniz ve İşyeriniz Emniyette

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cingöz ile Eviniz ve İşyeriniz Emniyette
Vodafone abonelerine 3G teknolojisinin nimetlerini tanıştırmaya devam ediyor. Vodafone Cingöz sayesinde nerede olursanız olun hiçbir zaman gözünüz arkada kalmayacak.

Vodafone Cingöz'ü evlerine veya işyerlerine kuran abonelerin içleri rahat olacak. 3G ve görüntülü konuşma destekli bir cep telefonu olan herkes Cingöz'ün hattı ile bağlantı kurarak evini veya işyerini istediği zaman kontrol edebilecek. Mart 2010'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında başvuruda bulunan faturalı aboneler 18 ay boyunca ayda 20 TL ödeyerek Cingöz'e sahip olacaklar. Bunun için başka bir ücret ödenmeyecek. Ayrıca Cingöz ile bağlantı kurabilmeleri için her ay 1000 dakika şebeke içi görüşme imkanı da Vodafone'un hediyesi olacak. Vodafone Cingöz tüm Vodafone Cep Merkezi noktalarında satışa sunuldu.
Uygulamadan yararlanmak için Cingöz içindeki hattın ve arayan hattın 3G kapsama alanı içinde bulunmaları; görüntülü konuşma özelliğine sahip bir telefondan arama yapılması gerekiyor.

Vodafone Cingöz'ü evine veya işyerine kuran 3G+ aboneleri arzu ettikleri takdirde evde bakıcıyla bıraktıkları bebeklerinin görüntülerini veya bir süre ayrı kalmak zorunda oldukları işyerlerindeki depolarındaki son durumu izleyebilecekler. Tatile çıkanlar istedikleri zaman evlerindeki görüntüleri izleyerek rahat bir tatil yapabilecekler.
 
  • Beğen
Tepkiler: çeto_74410
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt