Vodafone cihaz kampanyası yakında başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cihaz kampanyası yakında başlıyor
Esasında yazmak istemedim ama uzun zaman forumda hareket görmeyince yazim dedim.Nisan ayı içinde Adana pilot bölge olmak üzere sonrasında tüm Türkiye de cihaz kampanyasını başlatacaktır.Vodafone dünyanın en büyük telefon dağıtım firması olan Birghtstar firması ile anlaşmış durumda ama şuan anlaşma şartlarında ne var hangi bilgiler var hangi kampanyalar var bilinmiyor.Gerçek şu çok yakın bir zamanda artık herkes en lüks telefonları çok cüzi fiyatlara alacağı artık telefon fiyatarının eskisi gibi yüksek olmayacağı.Vodafone artık ismi içinde geçen Voice - Data - Phone bütün kelimelere yatırım yapacak.Nisan ayı sonrasında ise 3G ile data hatlarına hız verecek.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler. Inşallah güzel birşey çıkarırlar. Hediye olarakta görüntülü konuşma gibi birşey verirler.

s.volkan

s.volkan

Üye
Umarım beklenilen atılımı sonunda gerçekleştirirler..

Farklı şeyler yaparak bizleri memnun etmesi dileği ile..

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur Esasında yazmak istemedim ama uzun zaman forumda hareket görmeyince yazim dedim :sukur: oooooh be aynı düşünde bir arkadaş coook şükür bu ne forumda bile kriz var acıyorum konu ekleyen yok....:islik

solgun50

solgun50

Üye
baba haber için thanks umarım dediğin gibi olur lakin insanlar çok beklediler inşallah yine kredi kartı bilmem saçma sapan cepkonuş tarifesinden yaparsa yanlış yapar inşallah insanların karına uygun bir kampanya yapar hadi hayırlısı yeni haberlerini beklioz killllllyouuuuuu:)

s.volkan

s.volkan

Üye
baba haber için thanks umarım dediğin gibi olur lakin insanlar çok beklediler inşallah yine kredi kartı bilmem saçma sapan cepkonuş tarifesinden yaparsa yanlış yapar inşallah insanların karına uygun bir kampanya yapar hadi hayırlısı yeni haberlerini beklioz killllllyouuuuuu:)

E napcakki..

CepKonuş iyi tarife ayrıca..

paradox1026

paradox1026

Üye
Valla iyi cihaz verirse alırım

s.volkan

s.volkan

Üye
cep konuş iyi mi? heryöne 350 vergiler dahil 50.9
cep limitsiz heryöne 54 cepkonuş 350 aboneleri enayi mi? sence...

200 dk için kampanyalı tabi 23 lira kötü değil..

zaten o fiyat değişikşikliğpi yapılacaktır..

o durum aveadada geçerli turkcelldede..hepsinde var aynı çelişki..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
turkcell 3g cihaz kampanyasını çoktan başlattı hep bi kaç adım geride vodafone

Üst Alt