Vodafone Cepnet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jitou

Jitou

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cepnet
Aylık Vodafone cepnet kullanıcısıyım Nokia pc suite ile pcden nete bağlanıyorum Dünden beri şebekeye bağlanılamıyor hatası alıyorum Ama telefondan nete girebiliyorum Sorun nedir bi yardım ederseniz sevinirim ? Telefonum Nokia 6730

- - - Eklendi - - -

Birde bir sorum daha var Cepnet hızını nasıl arttırabilirim ? Yazlıkta olduğum için internet download hızı 3kb ile 6 kb arasında değişiyor Normale göre çok düşük Eskiden 20kb kadar çıkıyordu Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler?

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
pc nın ınternet tarayıcın ayarlarını
kontrol et
eger 1 sorun yok ise pc suıte yı sıl
tekrardan yuklu duzelır

2.cı soruya gelınce pc nın ınternet tarayıcısını google choreme yap hızlı gırersın

Jitou

Jitou

Üye
    Konu Sahibi
pc nın ınternet tarayıcın ayarlarını
kontrol et
eger 1 sorun yok ise pc suıte yı sıl
tekrardan yuklu duzelır

2.cı soruya gelınce pc nın ınternet tarayıcısını google choreme yap hızlı gırersın

Mozilla firefoxun son sürümünü yükledim sizce hangisi daha iyi ?

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bende firefox u yukledım ama agır kalıyor en ıyısı Google Chrome dır 1 yukleyın anlayacaksinız hem cabuk gırıyor baglanıyor ve ındırıyor pısman olmazsınız

skylinegti

skylinegti

Üye
Arkadaşim vodafone bunu bazen bile bile yapiyor çünkü cepneti pc'de kullandiğimizi biliyor ama en fazla 1-2 gün içinde düzeliyor... Ha bide bağlanirken 3g yerine gsm i seçersen bağlanma olasiliğin yükselir..

handci04

handci04

Üye
Arkadaşim vodafone bunu bazen bile bile yapiyor çünkü cepneti pc'de kullandiğimizi biliyor ama en fazla 1-2 gün içinde düzeliyor... Ha bide bağlanirken 3g yerine gsm i seçersen bağlanma olasiliğin yükselir..

ama sen çok yanlış biliyon öyle bir iki gün neti kesemez geçen sene işyerinde nete girebilirken 500 m ilerideki evimde nete giremiyordum yani istasyonda çalışma olabiliyor

celilcemre

celilcemre

Üye
joki spot kullan en iyisi bu tekden biraz düşük indirme hızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt