Vodafone Cepnet Sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cepnet Sorusu
Merhaba,

Arkadaşlar ben Vodafone'a Cepnet için geçtim telefonu yalnızca internet vs. için kullanıyordum. Evdeki modem iptal olunca uygun diye Vodafone geçtim. Neyse birkaç gündür çok güzel kullanıyorum telefonum Nokia 5800 Vodafone ayarlarını vs. müşteri hizmetlerinden istedim. Web'e girince live.vodafone.com (Vodafone Live yani Gprs) olarak açılıyor. Düzgün çalışıyor hiçbir sıkıntı yok benim sormak istediğim Vodafone İnternet için de geçerli midir bu Cepnet paketim. Deneme yanılma yapıpta para yemek istemiyorum Vodafone sitesinde bu şekilde bir yazıda göremedim. Biraz aradım ama pekte birşey bulamadım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Saygılar...

kpln04

kpln04

Üye
cepnet paketi aldıysan ücretli içerik almadığın sürece herşey pakete dahil

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
cepnet paketi aldıysan ücretli içerik almadığın sürece herşey pakete dahil

Yani Vodafone İnternet kullanabilirim demektir bu. "Communities" adlı Facebook ve Twitter programını Vodafone Live desteklemiyor yoksa alıp veremediğim yok. Yalnız ücretli içerikten kastınız ovi mağaza gibi sitelerden belli bir ücret ödeyerek indirilen içerikler sanırım. Bu arada çok teşekkür ederim..

kpln04

kpln04

Üye
Yani Vodafone İnternet kullanabilirim demektir bu. "Communities" adlı Facebook ve Twitter programını Vodafone Live desteklemiyor yoksa alıp veremediğim yok. Yalnız ücretli içerikten kastınız ovi mağaza gibi sitelerden belli bir ücret ödeyerek indirilen içerikler sanırım. Bu arada çok teşekkür ederim..
bi kere cepnet yaptın mı istersen pcye bağla msnde skypeda görüntülù konuş faceye takıl film indir (sabırlı olmak şartıyla)

OğuzcanAbi

Üye
5 kr/10 KB 0,25 kr/ 1 KB
hem gitmez gitsede ne kadar gidebilir ki :hmmm

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
bi kere cepnet yaptın mı istersen pcye bağla msnde skypeda görüntülù konuş faceye takıl film indir (sabırlı olmak şartıyla)

Anladım çok teşekkür ederim. Vodafone Live'dan da memnundum ama internet radyosuna, communitiese bağlanamıyordum. :)

5 kr/10 KB 0,25 kr/ 1 KB
hem gitmez gitsede ne kadar gidebilir ki :hmmm

Yalnışlıkla birkaç defa girdim yaklaşık 60 kr yedi birkaç saniyede..

Bu arada sorunum çözülmüştür çok teşekkür ederim ilginiz için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt