Faturasız / Faturalı Vodafone Cep Sağlık - Ambulans

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Cep Sağlık - Ambulans
Ambulans Hattı ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun ‘acil durumlarda’ 1120 ‘yi arayarak ambulans çağırabilirsiniz!


Uluslararası kabul görmüş acil durum tanımları çerçevesindesağlığınızla ilgili tüm acil durumlarda, 7 gün, 24 saat 1120’ yiarayarak yardım alabilirsiniz.

Nasıl Satın Alırım?

1120 Çağrı Merkezi
SMS: AMBULANS 1120
[TBODY] [/TBODY]
Nasıl Kullanırım?

Dünya Sağlık Örgütü Acil Durum Tanımları’nda bulunan aşağıdaki durumlarda Ambulans hizmetinden 1120 çağrı merkezini arayarak yararlanabilirsiniz.*

*Hizmetiniz 3 gün sonra devreye girecektir.

Ücretlendirme

Ambulans Hattı servisinden KDV dahil aylık 1,5 TL dışında hiçbir ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

İptal

İptal etmek için "IPTAL AMBULANS" yazıp 1120'ye SMS gönderebilirsiniz.

Neden Ambulans?

Mide ağrısından duramıyorsunuz. Acaba zehirlendiniz mi? Hemen sizi hastaneye yetiştirecek ambulansı nereden bulacaksınız?
[TBODY] [/TBODY]


Acil Durum Tanımları

1. Şuur kaybına neden olan her türlü durum.2. MI, aritmi, hipertansiyon krizler: Geçirilmekte olan kalp krizi, acil tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesi.3. Zehirlenmeler.4. Ciddi genel durum bozukluğu: Yaşlılık, besin yetersizliği, yetersiz bakım, uzun süren ağır hastalık vb. nedenlerle kişinin sağlığının genel anlamda tehlikeli olabilecek derecede bozulması.5. Trafik kazası.6. Ani felçler.7. Migren ve/veya kusma, şuur kaybıyla beraber olan baş ağrıları.8. Astım krizi, akut solunum problemleri.9. Yüksek Ateş: Zehirlenme, infeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (Ortalama 39,5 °C ve üzeridir) yükselmesi.10. Ciddi alerji, anaflaktik tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumları.11. Akut batın: Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlar.12. Yüksekten düşme.13. Ciddi iş kazaları, uzuv kopması.14. Menenjit, ensefalit, beyin absesi: Sinir sistemi fonksiyonları dolayısıyla da yaşamsal fonksiyonları etkileyebilecek, beyin ve beyni çevreleyen zarla ilgili iltihabi, infektif hastalıklar.15. Elektrik çarpması.16. Ciddi göz yaralanmaları.17. Kurşunlanma, bıçaklanma, kavga, terör, sabotaj, vb.18. Renal kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum.19. Akut psikotik tablolar: Aşırı saldırganlığa yol açan nörolojik ya da psikolojik rahatsızlıklar.20. Suda boğulma.21. İntihar girişimi.22. Donma, soğuk çarpması.23. Isı çarpması.24. Ciddi yanıklar.25. Yeni doğan komaları.26. Başlamış doğum faaliyeti (Su kesesinin boşalması).27. Diabetik ve üremik kanama: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlar.28. Genel durum bozukluğunun eşlik ettiği diyaliz hastalığı.29. Akut masif kanamalar: Genellikle travma sonucu ortaya çıkan, hayatı tehdit edecek boyutlarda iç veya dış kanamalar.30. Omurga ve alt extremite kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan bacak kırıkları ve her türlü omurga kırıkları.31. Tecavüz.32. Dekompresyon (dalgıç) hastalığı: Halk arasında vurgun yemek olarak tabir edilen durum.

"Bu ürün Artı Sağlık A.Ş. tarafından verilmektedir."
 

yalandunya3535

Üye
Peki biz bu ambulans sa geldiğinde kaç tl vercegiz normalde 200 tl den aşağı gelmiyor hiç bir ambulans özel hastaneden bahsediyorum tabiki
 


Üst Alt