Vodafone çektiğim fax

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ukıran

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone çektiğim fax
Arkadaşlar yaklaşık on gün kadar önce bir arkadaşımın Aylık cepnet üyeliği olan hattını kendi adıma devir aldım.Devir sırasında hertürlü işlem sıfırlanıyormuş.Bayi tarafından gerekli şekilde bilgilendirilmedim.Hakkım olan Aylıkcepnet almak için çektiğim fax'a yanıt bugün geldi.Aylık cepnet 7.99 hattıma tanımlandı.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şanslı bir durum. Çünkü bu konuda Vodafone haklı hat devir işlemlerinde tüm kampanya vs.. durumlar iptal olur. Ve şu da bir dip not olsun konuyla çok alakalı değil ama bilgi bilgidir. Numara taşıma yapılan hatlar devir işlemi yapamazlar.

guero38

guero38

Üye
tanımlasan nolucak iyyki iptal olmuş en azından gün geçtikçe (bana göre saçma bi internet) artan abonelerle zaten kaplumbağa hızında olan internet iycene kullanamayacaktınız.Bu hıza 8 TL bile çok neyin kaygısındasınız bide ellerinde olanlar çok mutlu ne varsa kaplumbağa hızındaki internette hala anlamış deilim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
tanımlasan nolucak iyyki iptal olmuş en azından gün geçtikçe (bana göre saçma bi internet) artan abonelerle zaten kaplumbağa hızında olan internet iycene kullanamayacaktınız.Bu hıza 8 TL bile çok neyin kaygısındasınız bide ellerinde olanlar çok mutlu ne varsa kaplumbağa hızındaki internette hala anlamış deilim.

Aynı fiyata daha hızlısını gösterde alsın. Herkesin cebi şişkin değil.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
saniyede 3 kb internet hızını napcan anca 6300da kullanılır o eğer telefonun flash tabanlıysa video izliyorsan dosya indiriyosan uğraşma ben wifi kullanıyorm n8 war videolarda bile takılmıyor internet uzerindki videoların %99 unu izliyorm

----------Eklendi @ 02:29:19 ---------- Yazıldı @ 02:27:12 ----------

Aynı fiyata daha hızlısını gösterde alsın. Herkesin cebi şişkin değil.

o internette çok yavaş be kardes ben komsunun fatutasına ayda 10 lira yatdm edym 8mbps wifi ile ucuyor

guero38

guero38

Üye
o internette çok yavaş be kardes ben komsunun fatutasına ayda 10 lira yatdm edym 8mbps wifi ile ucuyor

Alın size cevap cepten girmeyi bişey sanıyosunuz oturun evinizde bahçenizde paylaşın biriyle ADSL neti ufacık bi yardımınız dokunur o kişiyede 10-20 tl vs neyse illa cepten girecek diye bi zorunluluk mu var .

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Alın size cevap cepten girmeyi bişey sanıyosunuz oturun evinizde bahçenizde paylaşın biriyle ADSL neti ufacık bi yardımınız dokunur o kişiyede 10-20 tl vs neyse illa cepten girecek diye bi zorunluluk mu var .

aynen kerdesm beni anlayan bi senmi varsın beni anlayan ufak tefek hesaplar yapıyorlar gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt