Vodafone Blue 555 Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Blue 555 Nasıl ?
Hem tasarımı hem de Facebook'a özel tasarımı ile beğenimi kazanan Vodafone Blue 555 marka telefonu almayı düşünüyorum. Ancak Vodafone marka telefonları almamı önerirmisiniz ? Bu telefon aklımı bulandırdı. Almamı önerirmisiniz ? Ne olur bana yardımcı olun, çok teşekkür ederim şimdiden.

Ayrıca servis durumu nasıl ? Arıza durumunda nereye gidiyor cihaz ? (yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
o telefon ile facebooka girmek bedava. eğer facebookta çok takılan biriysen alabilirsin ama sadece bu kadar. başka iyi bir özelliği yok :ehe

----------Eklendi @ 20:06:42 ---------- Yazıldı @ 20:04:55 ----------

vodafone 945 al daha iyi.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim.
pei 945in fiyatı ne kadar ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sağolasın kardeşim.
pei 945in fiyatı ne kadar ?

240tl diye biliyorum.945 al her yönüyle 555ten daha iyi. android işletim sistemine sahip yani oyun,uygulama sıkıntısı çekmezsin.

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu cihaz arkadasın dediği gibi sadece facebook'a ücretsiz giriyor, facebook telefonu zaten. :) Özellik olarak iyi birşey göremedim :hmmm Mesela resim çekip facebook'a atmak isticeksin ama resmin kalitesi berbat olucak..

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945in fiyatı 240 tl ise pek düşünmeme gerek yok sanırım :)
945in özellikleri 555ten çok daha iyiymiş. bir de şunu sormak istiyorum, bu telefonlarda sadece vodafone hattı mı kullanabiliyoruz ? mesela avea ve turkcell hatlarını kullanamıyormuyuz ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
vodafone 945in fiyatı 240 tl ise pek düşünmeme gerek yok sanırım :)
945in özellikleri 555ten çok daha iyiymiş. bir de şunu sormak istiyorum, bu telefonlarda sadece vodafone hattı mı kullanabiliyoruz ? mesela avea ve turkcell hatlarını kullanamıyormuyuz ?

Benim bildiğim her hat takılabiliyor.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
hmm. her hat takılabiliosa problem yok.
şu 945in fiyatını iyice öğreneyim de :D

denpeh

Üye
Bu cihaz arkadasın dediği gibi sadece facebook'a ücretsiz giriyor, facebook telefonu zaten. :) Özellik olarak iyi birşey göremedim :hmmm Mesela resim çekip facebook'a atmak isticeksin ama resmin kalitesi berbat olucak..
Bence hiçde kötü değil tam tersine süper bir telefon ortadaki tuş dokunmatik fln hee birde Resmin kalitesi berbat olucak diyen arkadaşımıza sesleniyorum: Daha önce kamerası 2 MP olupta Flaşı olan bir telefon resim kalitesinin düşük olduğunu görmedim!!!

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bence hiçde kötü değil tam tersine süper bir telefon ortadaki tuş dokunmatik fln hee birde Resmin kalitesi berbat olucak diyen arkadaşımıza sesleniyorum: Daha önce kamerası 2 MP olupta Flaşı olan bir telefon resim kalitesinin düşük olduğunu görmedim!!!

bilip bilmeden konuşuyosun.

futbol123

futbol123

Üye
vf 555 in işlemci hızı 200mhz :D napıcan o telefonu

blackaid

blackaid

Üye
v 945 daha iyi telefon vodafone telefonlarında serviste sorun oluyor yedek parça sıkıntısı var

Ocean258

Ocean258

Üye
Tavsiye etmem hocam o telefonu.. şahsi fıkrım bu tabıkı ama bence ne tasarımı guzel nede ozellıklerıne gore fiyatı uygun..

sedces

sedces

Üye
ben kullanıyorum şuan

incele burayı

y n s c n

y n s c n

Üye

2mp kamera seni tatmin edecekse al tabiki, benim telefonunun ön kamerası 2 mp bana ön kamera yetmiyor ;)
Almak istiyorsan kendine haklı nedenler çıkarabilirsin tabiki, parayı ödeyecek olan sensin sonucta. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt