vodafone bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
vodafone bedava internet
arkadaşlar benim hattımda tl 3 kuruş var ondan önce aylık net. Paketim vardı..onunda süresi doldu ama ben hala net 'e girebiliyorum..bu 3 kuruş da da hiç bir şekilde eksilme olmuyor...acaba tl yükleyince hattımdan düşer mi?yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum....

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58

1tebessum

1tebessum

Üye
benim hatta 2 tl var paketim olmadığı halde bedavaya giriyom yükleme yapınca kesmeye hakları yok için rahat olsun

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
benim hatta 2 tl var paketim olmadığı halde bedavaya giriyom yükleme yapınca kesmeye hakları yok için rahat olsun

çok sağol ben de kullanıp kullanmamak arasında kalmıştım...içimi rahatlatın...acaba kesilen var mi diye yada böyle bişey var mi diye yazmıştım...

KAMALIST

KAMALIST

Üye
valla aynı durum bendede var suanda bile beleş kullnıyorum tl de gitmiyor :D vodafoneyi sömürüyoz :d

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
haberiniz olsun vodafonu sömürmüyonuz tl yükleyince anlarsınız. bu arada hakları yok diye bişi yok belli bir sınırda kesiyolar data baglantısını o sınırda 20tl ye tekabül ediyor.

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
hattıma 5tl yüklicem...eğer giderse hattı paramparça ederim bende...bu hatlar ön ödemeli değilmi..ben istemeden o veriyorsa ya hediyedir ya kampanyadır...insanın canını sıkmasınlar. O kadar...

ibrother

ibrother

Üye
kardeş ben içinde tl olan hatla girdim gene gitmedi yalnız erişim ayarlarını vodafone live seçince gitmiyor..

blackhawk_x

Üye
kesinlikle gitmiyor ve bizzat denememle gitmedi bilmeyen arkadaşlar saçmalamasın lütfen

novi_pazar

Üye
Ben nokia c7 aldığımdan beri vodafone kullanıyorum çünkü beleş net var arkadaş :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt