vodafone bedava internet kampanyasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rengarenk2

Üye
    Konu Sahibi
vodafone bedava internet kampanyasi
vodafone bedava internet kampanyasindan bende yararlanayim dedim cep telefonundan girebiliyorum ama pcye nokia pc suite ile baglandigimda baglanti kuralamiyor,acaba bedava internet diyemi baglanmiyor daha once cepnet paketi yapip girebiliyordum cunku

dj eşref

Üye
kardes zaten vodafone vermıs oldugu 1 ay bedava ınternet kampanyasına aylık yada gunluk cepnetı olanlar faydalanamıyorlar mesala benım aylık cepnetım 3 gun once bıtmıstı bende bedavadan alayım dedım olmadı aylık cepnet abonesı oldugum ıcın alamadım

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben faydalanıyorum. Ve connect cartla devam edıyorum. Bir sorun yok

rengarenk2

Üye
    Konu Sahibi
kardes zaten vodafone vermıs oldugu 1 ay bedava ınternet kampanyasına aylık yada gunluk cepnetı olanlar faydalanamıyorlar mesala benım aylık cepnetım 3 gun once bıtmıstı bende bedavadan alayım dedım olmadı aylık cepnet abonesı oldugum ıcın alamadım

ama benim bedava internet kabul edildi onay mesaji da geldi ,cep telefonundan rahatlikla girerken ve onceden pcdende girebiliodum ama simdi pcden giremiyorum.
Yorumlariniza tesekkurler

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Arkadaşlar aylık cepnet her ay yenileniyor ya bunu nasıl iptal etcez onu bilen varmı ben de kampanyadan yararlanamıyorum lütfen yardım

dj eşref

Üye
AYLIK IPTAL yaz 3636 ya gonder......normalde pc den gırmen lazım eger telefonun usb kabloyla gırıyorsan sorun olabılır sen bırde bluetoohtla gır belkı duzelır cogu arkadaslarımız usb kabloyla gırdıgı ıcın cok sorunla karsılasıyorlar ben hep bluetoothla gırıyorum......haaa bırde senın kullandıgın pc suıte programındanda sorun olabılır sen netten en son surum olan pc suıteyı ındır bırde oyle dene......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt