Vodafone 945 yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

strong_86

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 yardım..
Arkadaşlar vodafone 945 kullanıcısıyım. Telefondan arama yapıyorum ekran kararıyor sanırım ekran bekleme modu gibi birşeye geçiyor. Sonra bir türlü ekranı açamıyorum ta ki karşıdaki telefonu kapatana kadar. Karşıdakinin telefonu kapalı ise telesekretere istemeyerek de olsa not bırakmış gibi oluyorum. Başına gelen varsa çözümü vardırmıdır bu iş iyice canımı sıkmaya başladı. İlginiz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: 64burak

oxxolife

Üye
Bende 945 kullanıcısıyım arkadaşım dediğin olay yakınlık sensörüyle alakalı bir durum sanırım. telefonu yüzüne yaklaştırınca pil tasarrufu amacıyla ekran kararır. Uzaklaştırdığında görüntünün geri gelmesi gerekiyor ama senin sensörün doğru çalışmıyor olabilir. Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin yada vodafone sitesinden 945 için market güncellemesi olan rom dosyasını telefona kurup telefonun sıfırlanmasını sağlayabilirsin.

berkant12345

Üye
arkadasım sensor ayarı ıle oyanmıs ayarlardan sensor yakınlık ayarını duzeltırsen sorun hallolur telefonun bozuk falan degıl bunun amacı telefon gorusme anında ıken elın ekrana dokundugunda telefon kapanmasın dıye telefon kendını uyku moduna alıyor telefon uzaklasıtıgında ancak ekran gerı gelır bu basıt ayarlardan hallet mesafen en az bır 35 santım olsun mesa aralıgı ısteyecek senden telefonu karsına dogru tut 35 40 cm olsun ekran ıle yuz uzaklıgın ok(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...