Vodafone 945 yardım ???

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 yardım ???
arkadaşlar çoğu konunun altına yazdım aynı mesajı , sayfa adminlerinden özür dilerim.. ama acil olarak öğrenmem gerekiyor.. vodafone 945 turkcell le kullanılabilir mu ? bir an önce cevaplarsanız çok sevinirim :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
bence yok.yani he hat calisir.daha evvel kampanyali nokia c3 almistim onda da kilit yoktu.Almaya niyetiniz varsa 335-360 tl ye.vodafone bayisine bunda sim klit varmi diye sorup en dogru cevabi ogrenin.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
vodafone bayii ne git en garanti cevap orada... yada en yakın bayi numarasını al netten ara..

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım o telefonu neden alıyorsunuz? Aylık 1 TL filan değil. Ona inanmıyorsunuz değil mi? Size taahüdlü bir paketi kitliyorlar sonra sözde 1 TL'ye telefonu veriyorlar. Ona her ay vereceğiniz parayla taksitle ADAM GİBİ Android'li telefon alabilirsiniz.

Vodafone'dan da Turkcell'den de telefon alınmaz.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Arkadaşım o telefonu neden alıyorsunuz? Aylık 1 TL filan değil. Ona inan mıyorsunuz değil mi? Size taahüdlü bir paketi kitliyorlar sonra sözde 1 TL'ye telefonu veriyorlar. Ona her ay vereceğiniz parayla taksitle ADAM GİBİ Android'li telefon alabilirsiniz.

çok doğru söylüyor...

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
babam kapmayandan yararlanıcak.. telefonu ben alıcam.. sadece telefon için alınan bişey değil.. zaten 350 lira mı ne normalde..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
o zaman dediğim gibi yap vodafone bayii ne git en garanti cevap orada... yada en yakın bayi numarasını al netten ve ara

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Arkadaşım o telefonu neden alıyorsunuz? Aylık 1 TL filan değil. Ona inan mıyorsunuz değil mi? Size taahüdlü bir paketi kitliyorlar sonra sözde 1 TL'ye telefonu veriyorlar. Ona her ay vereceğiniz parayla taksitle ADAM GİBİ Android'li telefon alabilirsiniz.

Bende Geçenlerde Açıklmasını Yaptım.Çok saçma Sapan
1 TL ye Alabilmek için
Son 6 Aydır Düzenli Faturayi Ödemek Lazım veya Diğer Operatörden 40 veya 75 Tl ile Numarayı Taşımak Lazım.
Sonra 2 Sene boyunca Başka pakete Geçmiyeceğim diye imza atip aylık 55TL lik paket +1TL cihaz.
veya kredi kartıyla 25 TL*12 taksit (world-bonus-axes) +2 yıl sözleşme gerekli
Yani her durumda 2 yıl + aylık 55 tl paketi satmaya çalışıyorlar.
Allahtan peşin fiyatı 350-360 TL diyorlar.Sim Kilit de yok.
Nakit Alınca iyi ve Hesaplı sözleşme girince işin içine bedava deselerde ozaman 55 tl değil 95 tl paket satmaya çalışırlar bunlar yani ucuz hesaplı cazip değil sözleşmeli alınca

Lacrymosa

Üye
Telefon almadan da konuşma paketi alabilir baban. Hem daha ucuza gelir. Bu paketler daha pahalı.

planetxy

Üye
Merhaba arkadaslar 2gun once vodafone 945 aldm ve telefon cok kullanisli hatta simdi bile telefondan yaziyorum telefon bir cep bilgisayari gibi hat konusuna gelirsek ben bu telefonda avea hat kullaniyorum ve uyumlu android sayesinde cok daha guzel bir telefon herkese tavsiye ederim ben izmirdevzor buldim bu telefonu acele etsenz iyi edersiniz almak icin :)

--------------- Ekleme ---------------

Ben 2yildir vodafone 55tl olan tarifeyi kullaniyordum o yuzden sorun cikmadi ve zaten bu tarifeye devam edecegim icin telefon neredeyse bedavaya geldi ama tek kotu yani telefonun bulunmamasi ben izmirdeki butun bayilere baktm ve bulamadm tam vazgececekken sehir disinda bir yerde buldum

ali8914

Üye
bazı arkadaşlar turkcell ya da avea hattıyla kullanmışlar, bilginize..

furkan1434

Üye
arkadaşlar
vadafon 945 her operotörden kullanılabiliyor eğer hat takınca sinyal gücü kapalıysa ayrlarda türkcell türkiye>avea türkiye>vadafon türkiye seçeneklerin de n hattınıza uyumlu olanını seçip onaylıyosunuz

Staffofevil

Üye
ister sözleşmeli ister sözleşmesiz.cihaz son derece mantıklı. konu başliğinin cevabi olan sim kilit olayi olmamasi hele baya büyük bir + puan. bazilari sözleşmeli pahali vs gibi bir şey demiş.55 liralik pakati satmaya çalişiyorlar vs die.bi kere bu paketler son derece ucuzlar.ben zaten 140 liralik olan paketin kullanicisiyim.o paketle yaptığım konuşmayı 1 sene önce yaparken ki yapmiyordum inanin en aşşağı verdiğim fatura 350 400 liraydi turkcele.ki içinde msj gibi extralar yada internet gibi ek şeyler yoktu.55 liralik bir paket bir evde varsa o evin tlfon fatura yükünü büyük ölçüde kaldiriyor.ev telefonunu dışarı aramaya kapattim örneğin ben.dolayisiyla böyle bir pakete üyeyken 1 lira fazla verip bu cihazi almak feci güzel.ayrica 2 yıl sözleşme imzalatiliyorda olsa , bu 2 sene boyunca hapis kaliyorsun demek degil.çok çokta canini sıkan bir şey olursa sözleşmeyi fes edip cihazin degeri olan 360 liraydi galiba o meblayi veriyorsun sadece.turkcelden ewt almak konusunda bende katıyım çok uzun vadelere bölüp göze gelmiyor belki düşük taksitler oldugu için ama dehset fiyatlara veriyorlar cihazlari..ama bu cihazi 24 liraya almak icin 55 liralik pakete seve seve 2 yıl üye olunur. 56 liraya bu telefonla sınırsız konuşmaktan bahsediyoruz ? bunun neresi mantıksız ?

TheOflu61

Üye
turkcell yada avea hangi hattı takarsan tak açılıo.. tek fark arka kapakta vodafone simgesi içinde 1 adet vodafone uygulaması ve açılışta vodafone reklamı.. Bu telefon yurt dışında zaten satılıyor..vodafone'un kendi teli değil.. ve inanılmaz derecede memnunum kesinlikle denemelisiniz.

kömürkenti

kömürkenti

Üye
arkadaşlar 2 sorum alacak lütfen acil cevaplayın. 1. bu telefon yazın da piyasada olur mu? 2. bu telefonu illa kampanyalı olarak mı alıyoruz yani peşin fiyatı 350 civarı demişsiniz.mesela ben şimdi bir vodafone bayisine gidip 945 almak istiyorum desem 350 lira ödeyip telefona sahip olabilir miyim yada kampanyaya katılmak art mı?

kömürkenti

kömürkenti

Üye
yok mu yardımö koca forumda yaa bu nee

TheOflu61

Üye
Kampanya bitti istesende alamazsın.. Ancak 2. el olarak bulabilirsin.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
ben vodafone 945 telefonuma avea hattı çok rahat kullanabiliyorum buyuk bir ihtimal turkcell de öyledir

shipped

shipped

Üye
arkadaşın asıl derdi cihazı başka hatla kullanmak. hepsinde sim kilit yok zaten ama senin cihazda varsa
bu siteden imei numarasını girerek sim kilit kodunu alabilirsin kolay gelsin

kömürkenti

kömürkenti

Üye
nasıl bulamam ya bir daha başlamaz mı ki,

Takipçi Satın Al

Üst Alt