vodafone 945 kullanıcı yorumları bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945 kullanıcı yorumları bekliyorum..
merhaba arkadaşlar vodafone 945 almayı planlıyorum.. ama birilerine danışmadan almak istemedim.. kullanan veya yakından bilen arkadaşlar biraz anlatabilirlerse çok sevinirim.. mesela kamera , dokunmatik hassasiyeti , ekran parlaklığı gibi özelliklerinde biraz bahsederek anlatırsanız çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkür ederim :)

GeceMavisi1982

Üye
slm ben geçenlerde vodafone 945 cihazını aldım. 5 mp kamera çözünürlüğü olmasına rağmen kamera çekimi hiç iyi değil ama internet hızına diyecek yok diğer özellikleri de hoş program v.b yükledim çok güzel oldu. görüntülü konuşmada yok ama 3g var

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Anladim arkadasim , peki dokunmatik hassasiyeti , uygulamalarda oyunlarda veya internette multi touch ozelliginin hassasiyetindende biraz olsun bahsedebilirsen cok sevinirim arkadasim :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
emrepreston Bulabilirseniz Alın.Millet Kredi kartı ile Ödeme Yapıp Bir hafta Öncesinden Sıraya Girmiş
Fiyat 350 TL.Dediler ve elimizde yok diye cevap verdiler.
Yani bu fiyata 5 Megapixel Flaşlı Kamera-3-3.5 G Hızında internet-Android Yazılım-Kapasitif 3.2inch ekran yani iyi piyasadaki 500 TL lik cihazlara kıyasla 512 Mb Ram ve Rom 600 Mhz işlemci var.

waskom

Üye
Bende dün aldım, telefon gayet güzel.

- eksileri:
- görüntülü konuşma yok
- hoparlör sesi az, yani handsfree az ses çıkarıyor veya telefon geldiğinde sesi az çıkıyor.
- kamerası çok kötü, 5mp değil yani, belki evet 5mp dir ama kalitesi berbat video ve fotoiçin.
- eski telefonumdaki (N95 8GB) telefon rehberimi kolay geçirebileceğim bir yol yok
- pc e bağladığımda telefon ayarlarına falan giremiyorsun. sadece SD kartı okuyor.

+ artıları:
+ dokunmatik ekranı çok hassas ve iyi
+ internete çok hızlı bağlanıyor ve kullanımı tahat
+ google sesli arama çok güzel ve inanılmaz doğru anlıyor söylediğini.
+ başka ne ararsan var.

Yani luzun lafın kısası: Internete girmek istiyorsan dokunmatik ekranla güzel ve ucuz bir telefon. Kamera çekimi de iyi olsun diyorsan alma derim çünkü çok kötü kamerası. ( n95 ile kıyasladığım halde kötü )

mehmetsergi

Üye
arkadasım cin telefonnundan gecince bilgisayar gibi

sharkdiver

Üye
Outlook ile rehber senkronizasyonu yapılmıyor mu peki?

korlof

Üye
Outlook ile rehber entegrasyonunu bugün ben denemeyi düşünüyorum. Deneme sonuçlarımı yazarım size.
Bende görüşlerimi aşağıdaki gibi yazdım, umarım faydalı olur. waskom arkadaşın ilettiklerine aynen katılıyorum.

Benim tavsiyem HTC gibi Android konusunda deneyimli bir cihazı tercih etmeniz. Vodafone cihazı önce bir yerde görün inceleyin. Birde HTC telefonlara bakın dediklerimi hemen anlayacaksınız.

EKSİLERİ
- Ekran görüntü kalitesi çok iyi değil. (Çözünürlük)
- Android Market'e bağlanamıyorsunuz. Oyun ve uygulama konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.
- kamerası çok kötü malesef. Nokia 5800 telefonumun 3.2 MP olmasına rağmen bu telefondan çok çok daha iyi çekim kalitesi var. (Carl Zeiss kamera belki farkı odur.)
- 3g telefon olmasına rağmen ön tarafta kamerası yok.
- Klavye kullanımı çok rahat değil. Kalem malesef yok.
- Hoparlör sesi az, kulaklığa gelen sesde az. 3.5mm jak var, başka bir kulaklık denemedim, belki faydası olur. (ilave masraf demektir bu da)
- PC Suite benzeri bir uygulama yok. SD kartı okuyor. (alalı 1 hafta oldu belki yeniyim, bilen varsa iletirse sevinirim. )
- Applanet diye bir uygulama ile android marketteki bazı uygulamaları indirdim. Ama uygulamalar telefon hafızasına kurulduğu için bir süre sonra program yükleyemiyorsunuz. (Uygulamalar kurulurken telefon hafızası yerine SD kart seçeneği çıkmıyor malesef)
- Multitouch yok bildiğim kadarıyla
- GPS mevcut ama kaç kere denedim hala yerimi bulamıyor. (istanbulda yaşıyorum birde...!!!! )

+ artıları:
+ Çok şık bir tasarımı var.
+ Vodafone etrafımda ne var ile ATM, banka, eczane vb. bilgilere hemen ulaşabiliyorsunuz.
+ Applanet ile çok güzel oyunlar '(angry birds, fruit ninja vb. gibi) kuruluyor.
+ dokunmatik ekranı 5800 'dan çok daha iyi ve hassas
+ internete hızlı bağlanıyor
+ google sesli arama çok güzel ve inanılmaz doğru anlıyor söylediğini.
+ Ofis uygulamaları var. (excel, word, powerpoint ) görüntüleyebiliyorsunuz.

sessiz_cocuk

Üye
bende aldım ancak cihazdaki en büyük eksik data ve konuşma sayacının olmaması.
atın 26 sında aldım 27 sinde 1 gb internet kotasını doldurduğum ve 5 tl üsterlendirildiğim mesaajı geldi.
yaptığım hiçbirşey yok sadece gps programı kurdum denedim.
ayrıca applanet ten uygulama yukleyemiyorum cihazı superuser e cevirdim ama marketi kullanamıyorum.

st_suskunum

Üye
arkadaşlar .. sakın ama sakın anaşmayıın telefon güzel özeliiklerine bişey dedigimiz yokk ama aldıgınızz zaman kesinlikle ama kesinlikle yere düşürmeyin veya bi tarafını kırmayın yedek parçası bulunmamaktadır..

geçenlerde ben vodafone 945 cihazımın üstüne oturdum yanlıslıkla olur insanlık hali . sadece ama sadece dış camı çatladı servise gönderdim cihazın yedek parçasının bulunmadıgıını istersem degişim yapılacagını fiyatında 335.00 tl oldugunu söylediler ..
vodafoneyi aradım durumu anlattım .sorumluluk yetkili satıcının ve italatçı firmanın oldugunu söylediler vodafonede kabul etmedi
aldıgım yere gittim orada kabul etmedi. serviste kabul etmedi .
yetkili serviste kabul etmedi .

şimdi günlerdir ankara istanbul bulundugum ilden çin malı cam cıkmasını bekliyorrum

ne varsa çin malında var

şimdi karar sizin ister alın ister almayn

ocuu

Üye
arkadaşım tavsiye edebileceğim bir cihaz dedıklerı gıbı kamerada flas sız cekımde ıyı hızı mukelmel dokunmatık de oyle ıphone verıcegın poarayı bunu almanı tavsıye ederım

mcgunnies

mcgunnies

Üye
Valla son olarakta bir kaç yorum ben yapayım telefonu alalı yaklaşık 2 ay kadar oldu.Bence güzel her telefon'da olduğu gibi eksi yanları mevcut ama internet hızı güzel ayrıca msn proğramı arıyorum ama bulamadım.

Üst Alt