Vodafone 90 kontör fazladan ücret aldı.

Sponsorlu Bağlantılar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 90 kontör fazladan ücret aldı.
arkadaşlar olay şöyle gelişti; ben kanka msn kullanıcısıyım.msn e her girişimde ortalama 20 kblik veri çekiyorum.bir gün bana bir sms geldi.30 kontör karşılığında internet kullanımından yararlandınız diye.ben bi baktım ki :( bakiyeden 30 kontör gitmiş. 30 kontörü kanka msn de harcamanın imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. bu aynı şekilde 3 gün devam etti ve toplamda 90 KONTÖRÜ RESMEN ÇALDILAR.ben 90 kontörümü istiyorum dataları inceledik diyorlar.ama yalan söylüyorlar getirsinler ne kadar veri çektiğimi karşılaştıralım...Görelim bakalım 90 kontörlük ne harcamışız. Günde 5 kontörden daha fazlalık gprs kullanmıyorum.Ama bunlar beni 30 kontör kullanmış gibi gösterip kontörü götürüyorlar.Yazık acıdım vallaha.Getirin koyun data bilgilerimi Görelimmm...:@

arslansem

arslansem

Üye
Geçmiş olsun :)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın... Önerisi olanlar paylaşabilir...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
vodafonun 30 kontur karşılığı bi internet paketi varmı ki arkadaşlar, yanlışlıkla üye olmuş olabilirsin. günlük 30 konture internet paketi varmı vodafonun.

Cynical

Cynical

Üye
Vodafone'un 30 kontor karşılığı bir internet paketi yok. Ayrıca Vodafone data kullanımı sonrası "şu kadar kontorluk data kullanmışsınız" diye mesaj da göndermiyor.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
hayır zaten 30 kontörlük bi paket yok. günde 30 kontörden fazla gprs kullanırsan o gün gprs akşama kadar bedava oluyor. ama ben 30 kontörlük gprs kullanmadan bu kontürü benden alıyor.

cepmatik

cepmatik

Üye
Kardeşim sen bir soguk su iç bunun üzerine

EroL

EroL

Emekli Yönetici
teknik bi problem o zaman yanlışlık varsa konturlerini geriye verirler(umarım) zaten telefondan istesende o kadar konturluk interneti kullanamazsın ki. vodafonun webteki sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj çek, aynı anda müşteri hizmetlerini ara. kelime oyunu yapmasınlar diye yapılan yanlışlıktan dolayı alınan konturlerimin geri yüklenmesini vodafoneden talep ediyorum de. o dediğin kayıtlara girsin.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
5 gün oldu vermediler. günde ne kadar gprs kullandığım ortada ama yemiyo göstermek. Gelsinler göstersinler. Böyle çalmakla bi yere varılmaz...

Başka önerisi olan aynı sorunla karşılan varsa yazsın arkadaşlar...

Cynical

Cynical

Üye
günde 30 kontörden fazla gprs kullanırsan o gün gprs akşama kadar bedava oluyor.

Bunu şimdi öğrendim, bilmiyordum. Sanırım senin bu sorunun internet tarifeleri yenilendikten sonra başlamış. Yeni tarifelerle gelen kötü bir durum var. O da internete her girişte 199 kb da harcansa, 1 kb da harcansa 1 kontor gidiyor. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
Kontorleri yada en azından harcama dökümünü almanın en garanti yolu tehdit etmek. Geçiş yaparım, hattımı kapatırım, eşimi dostumu Turkcell'li yaparım falan filan. Mümkünse görüşmenizi bir programla kaydedin ayrıca.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya 1 kb de harcasan 199 da harcasan 1 knt mu gidiyor :( o zaman benim 30 u bulmuştur

Cynical

Cynical

Üye
Öyle gidiyormuş. Ben de başka bir kullanıcının yalancısıyım.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
herhalde 200 kb de bir gidiyor ama bilmiyorum yine :S ilk defa senden duydum...

Cynical

Cynical

Üye
Ben de şu mesajda gördüm bu olayı:
Dikkat !
Vodafone yaptı kıyagı ama ne kıyak haberiniz war mı bilmem
Önceden (100kb/1kntr İken) Kullandıgınız kadar kontür yiyiyordu mesela 10kb indirdiniz Kontürünüz 0.10 Düşüyordu
şimdi ise internete girdiginiz gibi 1 kontürü düşüyor ister 10kb indirin ister 200kb indirin
Bence Okadarda kullanışlı bi kampanya deil
Örnegin msn girdiniz baglantınız 1 saat içinde 3-4 kere koptugunu warsayın 4 kontür kafadan gidiyor oysaki msn 1 saat acık kalsa en fazla 80-90 Kb anca yer yani 1 kontür bile değilken 4 kontür bayılmış olacaksınız !
Deneyip bakardım doğru mu diye ama 250 MB'lık pakete üye oldum.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
bende o pakaete geceyim en iyisi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Online işlem merkezinden data gözükmüyor mu?

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
malesef 1 de kullansan 200 de kullansan 1 kontorun gidiyor. eskiden böyle değildi bende şikayet mesajı atın vodafoneye bugün olmadı avea 5mb a devam

geçmiş olsun kardeşim keşke bilgilendirme yapsalardı ama nerde o ilgi alaka sadece atıyorlar 200kb 1 kontor oldu müjde diye

maniack61

maniack61

Üye
Vodafone saçmalıyor bazen...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bide millete 5 mb kullanım verdiki alışsın ayakları diye.

Üst Alt