Vodafone 840 MP4 çalıştırma sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

hainsezar

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 840 MP4 çalıştırma sorunu.
Vodafone 840

Özellikler :

Boyutlar 106 x 56 x 13.9 mm

Dahili Hafıza 100 MB

Ekran 262K Renk, 240x320 QVGA çözünürlüklü 2,8 inç TFT dokumatik ekran

Şebeke 3G (UMTS 2100 Mhz); GSM/GPRS 900/1800/1900 Mhz

Kamera 2 MP

Bağlantı Bluetooth® 2.0 ve kablosuz stereo kulaklıklar için A2DP

Ses MP3, -+/EAAC+

Video MPEG-4, H.263, H.264

Pil Şarj edilebilir Lityum pil, 1150 mAh

Harici hafıza :
microSD™ hafıza kartı (8 GB'ye kadar) Diğer özelliklerOpera Mini Internet Gezgini, E-posta, PIM senkronizasyonu, Google Maps, Google Search, Facebook, Twitter, Myspace

arkadaşlar yukarıda belirtilen özellikler den sadece MP4 formatını vodafone 840 larda açılmıyor. vodafone sitesinden sistem güncellemesi yapın dediler onuda yaptık sonra teleservislere yönlendiriyorlar işletim sistemi ne o bile belli değil vodafone840 a uyumlu ve mp4 çalıştıran bir program varmı? sitedeki .sis dosyaları kurulmuyor.
kolaygelsin

murad2002

Üye
SUPER © 2007 diye video dönüştürücü programı var .. bununla videoları uygun formata dönüştürürsen çalışır....

irfanhaki

Üye
Slm,

Bu vodafone 840 ın versiyon yada yazılımının ne olduğunu bilen varmı ,

hainsezar

Üye
    Konu Sahibi
mp4 player varmı jar uzantılı?? kd player bir yerde tıkanıyor... personel datalarına ulasmak ısytıyor evet dıorum yıne gecmıyor hayır diyorum yıne gecmıyor...

beytullah61

Üye
arkdşlar bendede v840 var mobil tv izlenmiyor real player ayarlarını yapınız diyiyor ????????????????????

ozi971

Üye
Ben konuyu yanlış yorumlamadıysam, MP4 izlenme isteniyor ki bu, Mpeg 4 ile aynı değil. Son eki ( .avi ) formatlı filmleri oynatır, ( .MP4 ) olanları oynatamaz demek olmalı.
Tabi bir sürü codec olduğundan cep telefonuna en basit codec te film alınmalı.
Format çeviren programlarla ekran çözünürlüğü ve avi formatta film belki izlenebilir. Telefon oğlumda var dener sonucu yazarım.

Üst Alt