darknessfalcon
Üye
Vodafone 3G Manuel Ayarları - Yardım Edebilirseniz Sevinirim.
Merhabalar, telefonum Samsung GT-S5603 Preston. Vodafone'a mesaj çektiğimde 3G üyeliği için, onlarda bu telefon için bir Ayar olmadığını içeren bir mesaj geldi. 444-0-542'yi aradığımda "Beklediğiniz için teşekkür ederiz ( ne koyuyoruz farkında diilsiniz aslında(!) ) " diyen bir ses "biraz daha" beklemem gerektiğini söyleyip durdu. 5 dakika boyunca bekledim durdum bişey olmadı hala operatörler çok "meşgul".. Uzaya Vodafone Kağıt Uçağı yollamaya çalışıyolardı galiba.. Her neyse, gittim internet sitelerindeki Müşteri Hizmetlerini bölümüne Mail geçtim. Anında beni bi numaradan aradılar, karşıdaki teyze 444-0-542'yi başka bi numaradan aramam gerektiğini söyledi sonra " Seni data bölümüne yollayacaklar ordan hallediceksin " dedi.
Bende aradım kardeşimin telefonundan 0-212-444-0-542'yi.. Gene 4-5 dakika bekledim, ama bu sefer şanslıydım ama sadece "hız" bakımından.. Karşımda Nokia3310 zamanından kalma bi kız vardı.. 10 Dakika onunla benim telefonun 3Gsi olup olmadığını tartıştık.. Anlatamadım, en sonunda sinirlendim, sen bana Manuel Ayarları versene dedim, Onu data bölümümüz yapıcak dedi ee ben napıcam dedim, orayı arayın dedi.. Dumur oldum yüzüne kapattım telefonu. Bugün açılmıştı hattım, 100 kontör'üm direk 88e indi.. 12 kontür haybeye gitti ve kendi aptallıkları yüzünden.
Sizden ricam, eğer kendi telefonunuzdan bakarak yada ne biliyim biliyorsanız Vodafone-3G Ayarlarını manuel olarak girebileceğim verileri yazarsanız çok sevinirim.
Saygılar.
Bende aradım kardeşimin telefonundan 0-212-444-0-542'yi.. Gene 4-5 dakika bekledim, ama bu sefer şanslıydım ama sadece "hız" bakımından.. Karşımda Nokia3310 zamanından kalma bi kız vardı.. 10 Dakika onunla benim telefonun 3Gsi olup olmadığını tartıştık.. Anlatamadım, en sonunda sinirlendim, sen bana Manuel Ayarları versene dedim, Onu data bölümümüz yapıcak dedi ee ben napıcam dedim, orayı arayın dedi.. Dumur oldum yüzüne kapattım telefonu. Bugün açılmıştı hattım, 100 kontör'üm direk 88e indi.. 12 kontür haybeye gitti ve kendi aptallıkları yüzünden.
Sizden ricam, eğer kendi telefonunuzdan bakarak yada ne biliyim biliyorsanız Vodafone-3G Ayarlarını manuel olarak girebileceğim verileri yazarsanız çok sevinirim.
Saygılar.