• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone 3G Kullanıcılarına, TeknoSA'dan 1.000 TL Değerinde Hediye Çeki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone 3G Kullanıcılarına, TeknoSA'dan 1.000 TL Değerinde Hediye Çeki

Vodafone ve TeknoSA 3G kullanıcıları için çok cazip avantajlar ile karşımıza çıkıyor. Kampanya detayı için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Dünyanın 3G lideri Vodafone ve Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası TeknoSA el ele vererek güçlerini birleştirdi. Vodafone 3G tarifesine geçip, Mobil Modem İnternet paketlerine 5 Ağustos – 30 Eylül 2009 tarihleri arasında 24 ay taahhütlü olarak 1 Gigabayt internet paketine 65 Türk Lirasına, 5 Gigabayt internet paketine ise 75 Türk Lirasına sahip olabilirsiniz. 24 ay bağlılık ( taahhüt ) sözleşmesini imzalayan kullanıcılar, HSPDA 7.2 - 2.0 Mbps Vodafone Mobil Modem’e ücretsiz sahip oluyorlar. Bunun yanı sıra 31 Aralık 2009 tarihinde TeknoSA satış noktalarında dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında kullanabileceğiniz 1.000 Türk Lirası değerindeki indirim çeki de hediye ediliyor.

Ozan

Ozan

Admin
Gazetede okudum baya ilgimi çekti devamında hemen Müş. Hizmetlerini arayarak kampanyaya ciddi sekilde katılmayı düşündüm ancak 15dk telefonda bekleyince kapattım ve almaktan vazgeçtim simdilik :)

Bence şahane kampanya .
Taahhüt biraz sakat aslında 24 ay bir de, yani 2 yılda neler olacağı bilinmez belki 20gb limitli bir paket 30 liraya çıkacak seneye o yüzden riski var ancak Teknosa 1000 Tl hediye çeki de az degil, bir netbook çok rahat alınır ..

arslansem

arslansem

Üye
Ben de çok kararsız kaldım.Ve kesinlikle vazgeçtim.Bir notebook almam şart ama 5 Gb bana yetmez diye düşündüm :)

rcpdmr

rcpdmr

Üye
vadofone kaybettiği müşterilerini çekmek için yapıyor bunu bence ancak 24 ay içinde internet dahada ucuzlaması gerekir.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
bu neee yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt