Vodafone 3G Ayarlarını Yaptınız mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 3G Ayarlarını Yaptınız mı ?
30 Temmuz 2009 tarihinde 3G teknolojisine otomatik geçiş yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına 3G yazıp 3636’ya göndermeniz yeterlidir. 30 Temmuz 2009 günü 3G devreye girdiği anda siz de bu teknolojiden yararlanmaya başlayacaksınız.

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3192

3G ve Görüntülü görüşme

30 Temmuz 2009 tarihinden sonra da aynı servis mesajını göndererek 3G’ye geçiş yapabilirsiniz. 3G teknolojisinden yararlanmak için öncelikle bu teknolojiyi destekleyen bir cihaza sahip olmanız gerekiyor. 3G özelliğine sahip her cep telefonu görüntülü görüşme yapamaz. Görüntülü görüşme için uygun bir kameraya ihtiyaç vardır.

Bilgi için:

• Beğen
Tepkiler: yunus3787 ve TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
teşekkürler abi :oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben geçişi 30 Temmuzdan epey sonra düşünüyorum, neler olacak bir takip edelim.

darülmendep

darülmendep

Üye
Evet malesef 3g destekleyen her telefonla görüntülü görüşme yapamıyoruz

mbemurat

mbemurat

Üye
piyasa numara taşıma olayından sonra yeni yeni durulmuştu,şimdi daha beter kızışacak.bundanda en karlı biz çıkacaz yine :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bende hemen düşünmüyorum. Fiyatlar çok problem değil ancak, bağlantı kalitesini görmem lazım. Deneyenlerin fikirlerini aldıktan sonra en geç iki ay sonra mutlaka geçeceğim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
benim her şey hazır tv kanallarının url leri bile var ama telefn yok :D tamirde

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben de gözümü şu 3120c'ye diktim ne dersiniz alsam mı

engin 123

engin 123

Üye
Bende Ekim Gibi Geçmeyi Düşünüyorum Paylaşım İçin TEŞEKKÜRLER

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet dediğin gibi kaliteyi görmek lazım ilk geçenlerden olmak istemiyorum 3 gsm operatörününde hız ve görüntü kalitesine bakmak lazım

global_deejay

Üye
Saat kaçta 3G hizmete girecek bilgisi olan varmı ?

homeedition

Üye
Saatini bilmiyorum fakat şu an benim telefonda avea turkcell 3g sinyali alabiliyorum ama vodafone gelip gidiyor...

Üst Alt