Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone 15 TL /96 kb Aylık Cepnet İstiyoruz Lutven DESTEK BEYLER
Sponsorlu Bağlantılar
murat.122a
Üye
Vodafone u e-mail yağmuruna tutalım
Sınırsız internet isteyelim
ali.44
Üye
var kardeşim kredi kartı ile turkcell ana sayfasından yükleniyor lütfen önce bir incele ondan sonra yorum yaz cepten yazıyorum o yüzden kaynak gösteremiyorum ama turkcelin ana sayfa tl yükle bölümünde oraya bak
var kardeşim kredi kartı ile turkcell ana sayfasından yükleniyor lütfen önce bir incele ondan sonra yorum yaz cepten yazıyorum o yüzden kaynak gösteremiyorum ama turkcelin ana sayfa tl yükle bölümünde oraya bak
Kardes doğrudur ama kredi kartı olmayanlar alamıyor keske herkese açık olsa bilgi için TEŞEKÜRLER
oguzalp44
Üye
avea da 24 tl ye 1gb sonra 96 kps turkcell 1gb sonra 96 kps işe yaramıyor 256 olsa 30 tl verilir turkcell internet sitesinden paket yükle seçeneği var ordan 19.90 a kredi kartı ile yükleniyor mesaj ile 25 tl
nerde var dostum böyle konuya yaziyorsunuz milletde var zannediyor hevesleniyor, türkcelin 1 paketi var 1gb sonrasi 96kbps düşüyor hiz 25tl oda ,sen nerdesin hala ?
avea da 24 tl ye 1gb sonra 96 kps turkcell 1gb sonra 96 kps işe yaramıyor 256 olsa 30 tl verilir turkcell internet sitesinden paket yükle seçeneği var ordan 19.90 a kredi kartı ile yükleniyor mesaj ile 25 tl
Bol kepçe atıyorsun 30 tl ye 1 megabit sınırsız bile pahalı evde 55 liraya sınırsız varken ben komşu bulamadım bulsam ortaklaşa kullanacağım bıktım yavaşlığından
Bol keseden sallamıyorum turkcell de 45 tl ye var ama 96kbp düşüyor hızı 43 mbit ten 1gb dolunca 96kbp ye
Vodafone 100mb dan sonra hızı 256 kbp ye düsse 30 tl olsa fenamı olur
1.paket 100mb dan sonra 96kbp düsen 15 tl
2.paket 100mb dan sonra 128 kbp 20 tl
3.paket 100mb dan sonra 256kbp 30 tl