Vodafone 0.facebook.com değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet8989

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 0.facebook.com değişti
Arkadaşlar forumda bu konuyu çok gördüm herkez aynı şeyi soruyor 0.facebook.com değişti yerine zero.facebook.com oldu bu dediğim vodafone için geçerli........................:bann:

• Beğen
Tepkiler: middleboy76

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Fark etmiyor ki.Ben zero yerine 0 yazıyorum yine oluyor.
Ayrıca hesabımda sıfır Tl bulunmasına ve hediyem olmamasına rağmen,m.facebook.com a bağlanabiliyorum resimli olarak.

middleboy76

middleboy76

Üye
Vadofone dan Face girildiğinde ücret durumu nedir üstadlar.Bilgi verirseniz sevinirim

bywanex

bywanex

Üye
Ayrıca hesabımda sıfır Tl bulunmasına ve hediyem olmamasına rağmen,m.facebook.com a bağlanabiliyorum resimli olarak.
kardeş saIIama zero.facebook resimsiz bizmi yiyon sende m.facebook resimIi oda ücretIi...:megafon:

Starsley

Zero facebook resimsiz ücretsiz m.facebook resimli ücretli

emosh_a

emosh_a

Üye
vodafone un beleş interneti şubat sonuna kadar uzatıldı. günaydın

ask.meleqi

Üye

Doqru Kardeş Öyle Bende Önce e250 Kullanıyodum m.facebook.com a bedavadan girebiliyodum hiç kontör fln gitmiyodu 0 Kontörle Bile Girebiliyodm Yanii

isaacfe

Üye
arkadaşlar bende 0, facebooktan giriyorum ama benm tel. faturası onun yüzünden pahalı geldi faturalıysanız aklınız varsa girmeyin yoksa kazığı yersiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt