vodafon Messenger Kendi Kendine kapanıyor....(YARDIM):(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelleci0101

Üye
    Konu Sahibi
vodafon Messenger Kendi Kendine kapanıyor....(YARDIM):(
Benim sorunum vodafon messenger da oturum acıyorum yaklasık 10dk sonra bılemedın 15dk sonra kendılıgınden oturum kapatıyo...sonra yenıden baglanıyorum aynı süre sonunda yıne kapanıyo..bu durum 1.5 aydır böyle daha oncesınden böyle bır sorun yoktu...acaba neden olabılır bılgısı olan varmı???:(

lgkg300

lgkg300

Üye
kardeş, bende de oluyor tam yazacağım oturum kapatılıyor kendiliğinden ...
ama; çözümü basit t9 u kapat oturumun kapanmaz yazışırken...

kelleci0101

Üye
    Konu Sahibi
gercekmı dıyosun ya sorun omu kı...ama ben t9 suz yazamam kı:):) bır deneyelım saol tşekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bır sorunum daha var....vodafon messenger yıne...yazılar takılıyorr bırı bana yazdıgında alamıyorum yazıları ancak durum degıştırdıgımde nıc degıştıgımde veya bırıne yazdıgımda bana yazılanlar o zaman gelıyo ve msn ye kım gırmıs kım cıkmıs o zaman anlıyorum goruyorum...bu neden pekı?

alixkandemir

Üye
Kardeş bence sen o messengeri kaldır yeniden download et yeniden yükle bu java java olduğu için bir süre sonra yalama oluyor telefondaki değişikliklerden çok çabuk etkileniyor kaldır ve yeniden yükle t9 da kapayarak kendini kısıtlama derim ben çünkü t9 la alakası yok bu işin
gercekmı dıyosun ya sorun omu kı...ama ben t9 suz yazamam kı:):) bır deneyelım saol tşekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bır sorunum daha var....vodafon messenger yıne...yazılar takılıyorr bırı bana yazdıgında alamıyorum yazıları ancak durum degıştırdıgımde nıc degıştıgımde veya bırıne yazdıgımda bana yazılanlar o zaman gelıyo ve msn ye kım gırmıs kım cıkmıs o zaman anlıyorum goruyorum...bu neden pekı?

lgkg300

lgkg300

Üye
Kardeş bence sen o messengeri kaldır yeniden download et yeniden yükle bu java java olduğu için bir süre sonra yalama oluyor telefondaki değişikliklerden çok çabuk etkileniyor kaldır ve yeniden yükle t9 da kapayarak kendini kısıtlama derim ben çünkü t9 la alakası yok bu işin

valla kardeş bence var çünkü t9 açıkken yazdığımda otomatik olarak program kapanıyor t9 suz yazdığımda hiç bir şey olmuyor

kelleci0101

Üye
    Konu Sahibi
t9 işini denedım yıne kapandı:( ayrı yeten msn programını bugune kadar en az 10 defa sıldım kurdum ustüne üstluk k750i yı w800i ye cevırdım yanı sistemı dgeıştım:) olmadı olmadı olmadı:)

lgkg300

lgkg300

Üye
yazılarının gelmemesi veya biri oturm açtığında habersiz olman bağlantının donmasindan kaynaklanıyor. Aynı şekilde senin gibi durum değiştiğimde iletiler geliyor ve biri oturum açtığını görebiliyorum

kelleci0101

Üye
    Konu Sahibi
Birde WVCI 1.2 msn dresım ,kare 6.0.0.64 kare 12580339937889 böyle bır mesaj gelıyo ıkıde bır bu ne anlama e gelıorrr

haqqus

haqqus

Üye
aynı mesaj biraz önce bana da geldi vadafone den bu nedemek bilen varmı musteri hizmetlerini arayıp soracam da kontor yok valla vadafone msn kullanıom beles nokiadan sonyericsona gecdim yeni yukledim MSn yi şimdi geldi

kelleci0101

Üye
    Konu Sahibi
anı olarak kapayıp acınca falan gelıyo ama zararsız sanrım bana sık gelmıyo artık eskısı gıbı.cevrımdısılara yazamıyorum ona gıcık oluyorumya....duzenlenmıs msn ler var onlarda kurulmuyo kımsede ılgılenmıyor....vodafonun yenı sürümü cıkarmasını beklıyorum:)

aliarslan46

Üye
arkadaşlar nokia 6300 kullanıyorum msn giriyorum 10-15 sn içinde kapanıyor.ve tlfnuda kapaıtyor tlfda yeniden başlıyor neden??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt