Vodafon Aylık Cepnet Talebiniz Alınmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon Aylık Cepnet Talebiniz Alınmıştır.
Arkadaşlar Telefonumda 7 lira varmış cepnet paketi 7.99.ben farkına varmıyıp almak istedim.bana gelen mesaj.Aylık cepnet alebiniz alınmıştır.yeterli bakiyeye ulaşınca servisimiz aktif hala gelecektir.şimdi ben lira yüklediğim anda benden 7.99 u alıcakmı yoksa 1 daha sorucak mı 1 mesaj ile?

İ

mstf_l

mstf_l

Üye
hayır sormadan alır ama istesen simdi iptal edebilirsin

Samsun55''

Samsun55''

Üye
7.99 u senden direk alacak

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar IPTAL AY YAZIP 3636 yollladım.Gelen Mesaj '' talebiniz üzerine aylık cepnet paketiniz ıptal edilmiştir.iptal işlemi 23/02/2011 den itibaren geçerli olucaktır.
Şimdi ben Yarına kadar lira yüklesem hala gidicek Öylemi :bilmm

mstf_l

mstf_l

Üye
ne yarını bugun ayın 23u zaten :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
:))) kusura bakmayın 1 an şaşırdım :) o zmn yüklüyorum 20 lira bi sorun yok değilmi :)

mstf_l

mstf_l

Üye
yukle bende kontor yokken once 250 mb vardı sonra onu iptal edip cepnet aldım sonra cepneti de iptal ettim sonra kontor yukledim sonra tekrar cepnet aldım hic bir sorun olmadı :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
ama işte benimki biraz farkıydı bakiye yoktu talibinz alınmıştır dedi sanki sıra bekliyoz :DD.sonra iptal ettim sizin demeniz üzerine.ıptal edilmiştir dedi.şimdi gidip yüklicem.eğer alırsa parayı vodafona iyi dileklerimi sunucam :D

mstf_l

mstf_l

Üye
bende bakiye varmıydı sanıyon bunları yaparken sırf can sıkıntısından acıp iptal ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt