izmirligenc Üye arkadas kayit olmus bi saat sonra gelcek demis halen cevap yok sanirim hatta konturude yok mus hiz. aricak ne olcak bakalim bide sunu ogrenmek istiyorum 100 mb bittikten sonra uygun olan paket hangisi dir
arkadas kayit olmus bi saat sonra gelcek demis halen cevap yok sanirim hatta konturude yok mus hiz. aricak ne olcak bakalim bide sunu ogrenmek istiyorum 100 mb bittikten sonra uygun olan paket hangisi dir
izmirligenc Üye gs-1991-apo' Alıntı: 250 mb xd Genişletmek için tıkla ... 250 mb kac kontur oluyor ki
metboy38 Üye bende aveadan vodafone gectim ama avea daha vodafoneden paketi bitirdim gprs sayacından takip ettim tel 6670
bende aveadan vodafone gectim ama avea daha vodafoneden paketi bitirdim gprs sayacından takip ettim tel 6670
izmirligenc Üye sahinx1' Alıntı: 3g yekaç sefer iptal edip tekrar üye olabiliyoz bir sınırı varmı Genişletmek için tıkla ... var bir siniri var sadece ilk kayitta ucretsiz uye olabilirsiniz ilk baslarda bazi arkadaslar bi iki sefer aldiklarini soylesede suan icin oyle birsey yok ve sanirim ucretsiz kampaya 20 subata kadardi yani bitti zanedersem
sahinx1' Alıntı: 3g yekaç sefer iptal edip tekrar üye olabiliyoz bir sınırı varmı Genişletmek için tıkla ... var bir siniri var sadece ilk kayitta ucretsiz uye olabilirsiniz ilk baslarda bazi arkadaslar bi iki sefer aldiklarini soylesede suan icin oyle birsey yok ve sanirim ucretsiz kampaya 20 subata kadardi yani bitti zanedersem
celibar Üye toprakxx' Alıntı: ben 3gye once abone olmustum ama 100 mb internet msjı bana gelmedi.neden Genişletmek için tıkla ... Iptal edip tekrar abone ol. *3636# dan halledebilirsin.kampanya hala devam ediyo.
toprakxx' Alıntı: ben 3gye once abone olmustum ama 100 mb internet msjı bana gelmedi.neden Genişletmek için tıkla ... Iptal edip tekrar abone ol. *3636# dan halledebilirsin.kampanya hala devam ediyo.
sinan_apache Üye paket bitince mesaj geliyo 100 mb internet paketi bitmiştir bundan sonrası tarifeye gececektir diye
sinekvuran Üye peki bu abonelik nasıl iptal ediliyor --------------- Ekleme --------------- hadi cevabı bien yakomu
Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi sinekvuran' Alıntı: peki bu abonelik nasıl iptal ediliyor --------------- Ekleme --------------- hadi cevabı bien yakomu Genişletmek için tıkla ... Bu bir abonelik servisi değildir.Yinede iptal etmek için *3636# menüyü takip ederek iptal edebilirsin.
sinekvuran' Alıntı: peki bu abonelik nasıl iptal ediliyor --------------- Ekleme --------------- hadi cevabı bien yakomu Genişletmek için tıkla ... Bu bir abonelik servisi değildir.Yinede iptal etmek için *3636# menüyü takip ederek iptal edebilirsin.
fenkstyle Üye valla kardes kullandım ben 100 datayı bıtıı sonra 3g ıptal olmuyor ve 100 data vermıyor
izmirligenc Üye fenkstyle' Alıntı: valla kardes kullandım ben 100 datayı bıtıı sonra 3g ıptal olmuyor ve 100 data vermıyor Genişletmek için tıkla ... BI ara sanirim bi acik vardi o konuda alan iptal edip tekrar aliyordu ama suan olmaz gecti oda
fenkstyle' Alıntı: valla kardes kullandım ben 100 datayı bıtıı sonra 3g ıptal olmuyor ve 100 data vermıyor Genişletmek için tıkla ... BI ara sanirim bi acik vardi o konuda alan iptal edip tekrar aliyordu ama suan olmaz gecti oda