vMenu 1.3 Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 il

Sponsorlu Bağlantılar

ozican

Üye
ben indirdim ve çok hoş güzel çalışıyor ama benim tel hackli onuda belirtim çıkarken menü tuşuyla çıkılyor oda bir eksisi ne yapalım o kadar özellikten sonrada olsun yani:)

linkcem

Üye
Arkadaşlar nokia 5800 telefon aldım.. kurcalarken ana menüdeki ikonların yerlerini kaydırma işlemi yaparken galery ikonunu da kaydırdım ama yanlışlıkla farklı bir yere gitti sanırım ana menüde görünmüyor ve bulamıyorum .. nereye atmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum.. silinmedi cünkü siliyorsunuz evet gibi bir secenekte cıkmadı karşıma..

--------------- Ekleme ---------------

merhaba genele yazdım ama cevap alamadım yardımcı olurmusunuz..ana menüdeki ikonların yerlerini kendime göre uyarlarken galery ikonunu yanlışlıkla bir yere sürükledim sanırım ama bulamıyorum telefonda. henüz yeni aldım teli ve anlamıyorum fazla nereye sürklemiş olabilirim nereye gtmiş olabilir o ikon??

halil59

Üye
ArkadasLar indiremiyorum neden acaba?

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Helal Emeğe Saygı Cidden...
Ellerine Sağlık...

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
tşk...

WitchKing

Üye
teşekkürler :islik

yunusmax

Üye
süpperr bişeyyy bu programm yawfff teşşkkürlerrr

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
ric aederim arkadaslar

emree17

emree17

Üye
teşekkürlerde çoğu uygulama yok onlarıda tek tek seçmen gerek o da zor olsun ama ii program

Nero9898

Nero9898

Üye
sağolasın arkadaşım paylaşım için :d:

Necmati

Necmati

Üye
n86 ya olurmu?

xkatilx

Üye
teşekkürler arkadaşım...

bbb1979

Üye
teşekkürler

chass

chass

Üye
5800 lar için son versiyon olan v50 yi yükleyin (güncelleyin) yeterli. yeni versiyon çok güzel ve hızlı arkadaşlar.

mhchn

mhchn

Üye
herşey birbirine karışıyo ya beğenmedim ama teşekkürler..:hmmm

one2one2

one2one2

Üye
paylasim icin tesekkurler peki bu programi nasil kaldircaz bide onu diyin :d:

TunahanAyvs

TunahanAyvs

Üye
güzell özellik teşekkürler

bycihad

bycihad

Üye
Güzel olmuş teşekkürler

Ahmetyerdogan

Ahmetyerdogan

Üye
Arkadaşalr emeğinize sağlık olsun ben proğramı indirdim nasıl kuracağım bilgilerinize sunarım.şimdiden teşekürler.

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim sagol:oke:

Üst Alt