vMenu 1.3 Hareketli Kaydırma Özelliğine Sahip Menü - N97, 5800 (N97 için kinetik kaydırma, 5800 il

Sponsorlu Bağlantılar

omersari91

Üye
tşkler

mumi_abi

mumi_abi

Üye
soal kanka eline sağlık

chass

chass

Üye
emeğine sağık kardeşim

EMİRHAN

Üye
bilader allah razı olsun vallaha yafff saolasın :::::))

kankoli

Üye
10 numara pro eline sağlık

wehwet_007

Üye
cok güzel olmuş tşkk ;)

sinan453

Üye
çok beğendim çok güzel paylaşım

camecula

camecula

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar :)

dejavu_10

dejavu_10

Üye
şimdi kurdum baya kurcaladım hiç bir sorun olmadı.buton yerlerini değiştirebiliyorsunuz.ekranda boş bi yere basılı tutun Tuoc here exit edit mode yazıcak ondan sonra başlayın yer değiştirmeye. vMenuye geçmek için yazının üzerine dokunun...saygılar

primera

primera

Üye
teşekkürler eline sağlık güzel bir uygulama..

v_i_r_u_s_e

Üye
arkadaşlar öncelike teşekür ederim bu programı paylaştığınız için bişey sormaki stiyorum şimdi programı kurduktan sonra kendi kafamıza ait bi menü oluşturabiliyomuyuz yani örneğin ilk v menüye girdiğimde görmek istediklerimizi bir yerden ayarlayabiliyormuyuz.. ayarlayabiliyorsak nereden :D

kerim8787

Üye
tam olarak ne işe yarıyo acaba

hcatioglu

Üye
kardes ben bu uygylamayı telfnmdan silmek istiyorum ama silemiyorum daha dogrusu dosya yöneticisinden sildim ama uygulamalarda hala kısayolu duruyor onu silmek için ne yapmalıyım???? çok acil yardımcı olursan sevinirim

by_jirex

by_jirex

Üye
5800 da guzel calısıoo ama ole ıc acıcı bı program deıl

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
v_i_r_u_s_e ...dejavu kardes acıklamış ekranda boş bi yere basılı tutun Tuoc here exit edit mode yazıcak ondan sonra başlayın yer değiştirmeye. vMenuye geçmek için yazının üzerine dokunun

--------------- Ekleme ---------------

hcatioglu kardes uygulama yöneticisinden kaldırman yeterli istersen birde daha sonra teli kapatıp aç

uncanny00

Üye
saolsın otak ya buu sad3ece ana menü tüm menü şekillerini aynısı yapan yok mu lütfenn yardım !!!

camecula

camecula

Üye
arkadaşlar bu programı kurdum,mükemmel çalışıyor,fakat anlamadığım bi biçimde ara sıra telefonun reset atmasına sebep oluyor. aynı durumu yaşayan war mı ?

Ya o telefondan kaynaklanan birşey sanırım arada bendede donma oluyor reset felan atıyor yazılımdan kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum.

onuryelboga

Üye
teşekkürler süper

artemis43

Üye
kardeşim eline sağlıkk ;)

Üst Alt