VM_Heap boyutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
VM_Heap boyutu
  • beyler bu heap boyutu tam olarak ne işe yarıyor ?
  • az olunca ne oluyor ?
  • çok olunca ne oluyor?
  • gb ve ics de boyutları değişiyor mu ?
  • ics ve gb için en ideal boyut nedir ?

PriZm

PriZm

Üye
1)Dalvik Virtual Machine'nin Çalıştırılan uygulama için kullandığı tampon önbellek miktarı.Ramine bağlı olarak ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.
2)Fazla düşük olursa da uygulamalar aşırı yavaş olur.Lag olur.
3)Fazla yüksek olursa uygulamalar kapanmaya zorlar,telefon reset atar.
4)Hayır Ramine göre hep aynıdır.
5)GB ics diye bir ayarı yok.Optimize miktar Telefonundaki ram miktarına bağlı.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
örneğin xperia sola da ne kadar olmalidir 512 mb ram var şuan heap boyutu 48 mb bunu 56 yada 60 yaparsam sıkıntı olurmu max 64 mb yazıyor burda

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
Bu değer yüksek olunca kapanmaya zorlar demişsin ya niye zorlasın ki daha hızlı açılmazmı uygulamalar ?

PriZm

PriZm

Üye
Bu değer yüksek olunca kapanmaya zorlar demişsin ya niye zorlasın ki daha hızlı açılmazmı uygulamalar ?
Uygulamalar için yetersiz bellek kalırsa ne olur? :)
buna ingilizce out of memory denir.

• Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
hmm şimdi anladım ama gb de boş ram miktarı baya fazla ics ye göre sıkıntı olamayacagını düşünüyorum ben gb max 226 gb boş gördüm ics de max 170 :D bide ics de anlık görebiliyorsun sonra doluyor gb de öyle değil :D

PriZm

PriZm

Üye
Tam tersine.GB VM ve önbellek yönetme konusunda özürlü bir sistemdi.

istersen dene :) arttır 60 70 falan yap olacakları gör :)

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
:) deneyeyim ozaman ama super manager programınıda kullanıyorum sıkıntı olurmu acaba :) ordan lmk ayarını değiştirmiştim 60 diye

PriZm

PriZm

Üye
:) deneyeyim ozaman ama super manager programınıda kullanıyorum sıkıntı olurmu acaba :) ordan lmk ayarını değiştirmiştim 60 diye
telefon açılışında ayarları uygula seçeneği seçili olmazsa sorun olmaz.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
yok seçili değil o :) 64 mb kullanıyorum şuan büyük bir oyun açtıgımda lmk devreye gircek arkaplandaki programları kapatacak oyun sıkıntısız çalışacak heralde teorime göre :)

PriZm

PriZm

Üye
yok seçili değil o :) 64 mb kullanıyorum şuan büyük bir oyun açtıgımda lmk devreye gircek arkaplandaki programları kapatacak oyun sıkıntısız çalışacak heralde teorime göre :)
Teorin kısmen doğru.

Yüksek ram yiyen bir uygulama aç.200 mb gibi.Bakalım kapanacakmı kapanmayacakmı :)

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
acaba modern combat 4 o kadar yermi ? yada most wanted

PriZm

PriZm

Üye
Son grafiklerle çalıştırıyorsa Most Wanted yer.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
modern combat 4 te oyundan attı :D peki bu atmaları 128 mb swap ile halledebilirmiyiz

PriZm

PriZm

Üye
Yada şöyle bir deneme yapabilirsin.bol flash player öğesi dolu bir sürü tarayıcı sekmesi aç :)

- - - Eklendi - - -

modern combat 4 te oyundan attı :D peki bu atmaları 128 mb swap ile halledebilirmiyiz

söylemiştim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

hayır bunun swap ile alakası yok.VM daima telefonun kendi raminde çalışır.İstediğin modifikasyonu yap yinede işe yaramaz.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
most wanted da sıkıntı yapmadı ama niyeyse gb de most wanted arada bir cok hafif takılıyor ama ics de böyle bir sıkıntı olmuyor bu arada heap boyutu 48 e indirdim :)

- - - Eklendi - - -

o değil mc 4 48 heap ta yine atıyor :D ics de çalışıyordu bu oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt