Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vlingo V1.03.32760 | Ses komutları ile msj yaz, Telefon çevir,Web'de gezin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fucker_fuckara
Üye
nokia da olmuyor bu program
mustafasevindi
Üye
teşekkürler...... Arkadaşlar n95 8gb kullanıyorum. Bu programı türkçe yapabilecek bi üstad yok mu bu forumda...... Çok şahane olur olsa...
waryanli
Üye
NOT:Programda Türkçe olmadıgı için ingilizce konuşmanız lazım
Gülmekten çatladım güzel yazmışsın
atakan25
Üye
saol kardeş
AbdulkadirAvan
Üye
Teşekkürler
mustixashk
Üye
konuyu açan arkadas program guzel ben n97 kullanıyorum onceden vardı telfonumda ama sımdı yenı fw yukleyınce gıttı suan yuklemek ıstedıgımde dahili bileşen yüklenemıyor dıyo bunu nasıl yukleyebılırız yardımcı olursan sevınırım suan telefonumda yuklu olan cfw http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ri/n97-hack-modifiye-05-12-2010-a-430422.html budur arkadasım ılgılenırsen cok sevınırım
ookkaayy
Üye
5800 ve x6 da olmuyor
nazirhazir
Üye
ingilizce olması kötü sonuçta kaçkişi ingilizce biliyoki zaten biz ingilizde değiliz
u_cosar
Üye
edi1234
Üye
eline saglik
src_34
Üye
cok sagolun
pro.engineer
Üye
eyvallah
ismail010
Üye
eyvallah
serkanoloji
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Program bir harika. Ingilizce ama olsun. Yakında türkçeside çıkacaktır. N86 8 mp de önce uyumlu değil dedi ama yükleyince çok da güzel çalıştı. Teşekkürler.[/SIZE][/COLOR]
Sanırım şu an için N79 ile uyumlu değil.Ben az önce kurmayı denedim ancak bas-konuş vazifesini gören tuş kombinasyonu olmadığı için N79ta bu programı kullanamadım. Kurulum aşamasında takıldım anlaşılan.